BREAKING NEWS! Politistii contesta noile modificari la Codul Rutier, in special cele referitoare la folosirea radarului, atragand atentia ca acest lucru poate duce la cresterea alarmanta a numarului de accidente     Licitatia pentru salubrizarea stradala din Timisoara nu s-a finalizat cu desemnarea unui castigator al contractului de 118 milioane de lei pentru urmatorii cinci ani    Stefan Szentpeteri a fost desemnat presedinte interimar al PMP Lugoj, dupa ce activitatea lui Marian Costea a fost considerata nesatisfacatoare    Un tanar in varsta de 22 de ani, din Iasi, a fost retinut la Timisoara, dupa ce a comis mai multe furturi din caminele aflate in Complexul Studentesc    La Timisoara s-a deschis primul hotel de 5 stele, cu 31 de camere de lux, in urma unei investitii de peste 6 milioane de euro    Un fost sef de Politie din judetul Neamt, doar 22 de zile de inchisoare cu suspendare pentru purtare abuziva

LIBERARE! Jumatate din “pachetul” de politisti si contrabandisti arestati preventiv in dosarul Moravita II, pusi in libertate de Curtea de Apel Timisoara

moravita_retineri

Dupa ce au fost arestati „la pachet”, la inceputul lunii trecute, politistii de frontiera si contrabandistii din lotul Moravita II au inceput sa convinga instantele de judecata sa-i audieze cu atentie, pe fiecare in parte, pentru a stabili procentul individual in care „coruptia li s-a impregnat in ADN”, dupa cum a acuzat judecatoarea Adriana Stoicescu.

Tocmai acest lucru l-a facut, la termenul de astazi, judecatoarea de drepturi si libertati Iosana Codrina Martin, de la Curtea de Apel Timisoara, care, in urma studierii dosarului si a audierilor, a decis sa trimita acasa nu mai putin de 7 din cei 15 inculpati din boxa acuzatilor.

Astfel, in cazul inculpatilor Gita Aurelian, Frătilă Ovidiu Cristian Florin si Plava Alin Ciprian, arestul preventiv a fost inlocuit cu masura controlului judiciar, pe o perioada de 60 de zile, in timp ce inculpatii Ioana Andrei Liviu, Milea Olivian, Dragut Silviu Sorinel si Neag Marius au fost plasati in arest la domiciliu.

Mai putin norocosi au fost Furcea Gabriel Ionut, Sturza-Deak Adi Cristian, Ticusi Gheorghe-Lucian, Goaga Constantin-Bogdan, Chilba Radu Eugen, Ionele Cosmin Mihai, Ungureanu Valentin Mihai si Sfetcu Mihaita Costel, a caror contestatii impotriva incheierii penale nr. 170/DL din 28 iunie 2016 pronuntata de Tribunalul Timis, in dosarul nr. 4712/30/2016, de prelungire a mandatelor de arestare, au fost respinse ca nefondate. (G.I.)

One Response to LIBERARE! Jumatate din “pachetul” de politisti si contrabandisti arestati preventiv in dosarul Moravita II, pusi in libertate de Curtea de Apel Timisoara

  1. jen du canal says:

    erau toti pe lista de generali ,inclusi de Basescu..-ba ce dracu….!?-ziceau americanii ca-i reangajeaza sergenti….-pana la moarte!

Leave a Reply

%d bloggers like this: