BREAKING NEWS! Judecatoria Timisoara a dispus ca procurorii sa reia ancheta in dosarul sotilor Vasile si Felicia Barbut, din Calea Lipovei, batuti cu bestialitate de agresori care purtau cagule     Un nou protest la Timisoara, duminica, de la ora 19, in Piata Victoriei, la care pot participa toti cei care cred ca, pana la urma, "Coruptia poate fi invinsa!"     Politia Locala din Timisoara a demolat colibele improvizate din zona cartierului Ronat, in care locuiau 18 oameni fara adapost     Proiectul ecologic de protejare a naturii, "Dealul lui Cireasa", implementat de fostul comisar de politie Doinel Malcoci, langa Banloc, aproape de finalizare    Calin Popescu Tariceanu, atac virulent la Procurorul General, dupa delegarea Laurei Codruta Covesi la PICCJ: Este un gest de aroganta, de sfidare, nu intelege ce inseamna statul de drept     67 de persoane s-au prezentat Spitalul de Boli Infecțioase „Victor Babes” din Timisoara, in primele 14 zile din iulie, dupa ce au fost muscate de capuse

EFECTUL BIG BROTHER! Timisoreni surprinsi de camerele video in timp ce abandonau gunoaie prin oras! Amenzile sunt cuprinse intre 500 si 2.500 de lei

 

poza gunoaie

Politistii locali din cadrul Serviciului Protectia Mediului au continuat in aceste zile verificarile privind respectarea legislatiei referitoare la pastrarea curateniei pe raza Municipiului Timisoara.

In urma acestor verificari au fost depistate si sanctionate alte doua persoane care au fost surprinse de camerele video abandonand deseuri in oras, pe domeniul public.

Astfel, un barbat care a abandonat deseuri textile pe spatiul verde de pe str. Rusu Sirianu si o femeie care a abandonat deseuri rezultate din curatenia facuta intr-un magazin alimentar de pe str. Dacilor au fost sanctionati HCL 371/2007 modificata.

“Pana acum, de la demararea campaniei de depistare a persoanelor care contribuie la formarea de rampe clandestine de deseuri prin abandonarea de resturi, campanie realizata cu sprijinul echipamentelor video amplasate in diferite locatii, 15 persoane au fost depistate si sanctionate de politistii locali”, ne-a comunicat Daniela Seracin, purtatorul de cuvant la Directia Politie Locala Timisoara, atragand atentia ca deseurile se depoziteaza doar in locuri special amenajate, in caz contrat cei surprinsi in aceasta situatie risca sanctiuni de la 500 la 2.500 lei. (M.I.)

Leave a Reply

%d bloggers like this: