BREAKING NEWS! Judecatoria Timisoara a dispus ca procurorii sa reia ancheta in dosarul sotilor Vasile si Felicia Barbut, din Calea Lipovei, batuti cu bestialitate de agresori care purtau cagule     Un nou protest la Timisoara, duminica, de la ora 19, in Piata Victoriei, la care pot participa toti cei care cred ca, pana la urma, "Coruptia poate fi invinsa!"     Politia Locala din Timisoara a demolat colibele improvizate din zona cartierului Ronat, in care locuiau 18 oameni fara adapost     Proiectul ecologic de protejare a naturii, "Dealul lui Cireasa", implementat de fostul comisar de politie Doinel Malcoci, langa Banloc, aproape de finalizare    Calin Popescu Tariceanu, atac virulent la Procurorul General, dupa delegarea Laurei Codruta Covesi la PICCJ: Este un gest de aroganta, de sfidare, nu intelege ce inseamna statul de drept     67 de persoane s-au prezentat Spitalul de Boli Infecțioase „Victor Babes” din Timisoara, in primele 14 zile din iulie, dupa ce au fost muscate de capuse

ANCHETA! Procurorul timisorean Ionela Balan coordoneaza ancheta privind “gaura neagra” a banilor publici de la TVR

Balan Ionela 111

Fostul prim-procuror al Parchetului de pe langa Judecatoria Timisoara, Ionela Balan, actualmente delegat la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, instrumenteaza dosarul care poate provoca un adevarat cutremur in interiorul televiziunii publice.

Ancheta cu privire la “posibila savarsire a unor infractiuni cu ocazia incheierii de catre reprezentantii SRTV a unor contracte de prestari servicii” a intrat, de astazi, intr-o noua etapa, dupa ce Ionela Balan a decis sa ceara Senatului Romaniei copii dupa rapoartele intocmite de catre comisiile parlamentare de ancheta privind evaluarea TVR in perioada 2005-2010, impreuna cu documentele care au stat la baza redactarii acestora.

“Directia Nationala Anticoruptie desfasoara zilele acestea in TVR o actiune de verificare. Aceasta actiune vizeaza contracte comerciale din ultimii 10 ani. Conducerea TVR asigura tot suportul necesar pentru derularea verificarilor in bune conditii. E firesc sa inaintam documentele. Nu au caracter secret. Exista un raport al Comisiei si o serie de stenograme care sunt pastrate in arhiva Senatului. Daca documentele nu au caracter clasificat, le inaintam in aceasta saptamana”, a afirmat vicepresedintele Senatului, Ioan Chelaru, luni, la finalul sedintei Biroului permanent. Procurorii au decis sa intre pe o noua pista si sa verifice Televiziunea Publica, in urma suspiciunilor ca TVR este o adevarata gaura neagra a banilor publici. Datoria publica a TVR este de peste 200 milioane de euro. (G.I.)

Leave a Reply

%d bloggers like this: