SINUCIDERE? Agent de politie gasit pe un camp, impuscat in cap! Parchetul a deschis o ancheta, moartea politistului fiind considerata suspecta

pistol-

Un politist din cadrul IPJ Calarasi a fost gasit mort pe un camp, in noaptea de joi spre vineri, el fiind impuscat in cap cu arma din dotare. Parchetul de pe langa Tribunalul Calarasi a deschis o ancheta pentru moarte suspecta in acest caz, iar primele indicii duc spre ipoteza unei sinucideri.


Potrivit reprezentantilor Inspectoratului de Politie Judetean Calarasi, seful de post din localitatea Mitreni a fost gasit mort pe un camp, de catre colegii sai.

El era impuscat in cap cu arma din dotare, iar in momentul in care a fost gasit se afla in timpul serviciului.

Barbatul avea 51 de ani si lucra in Politie din anul 1989, detinand functia de agent sef principal.

Procurori ai Parchetului de pe langa Tribunalul Calarasi au decis o ancheta in acest caz, moartea politistului fiind una suspecta.

Surse judiciare au declarat ca primele indicii duc spre ipteza unei sinucideri si ca politistul nu a lasat niciun bilet de adio catre familia sa.

Reamintim ca, la sfarsitul lunii februarie, un alt angajat al Ministerului Afacerilor Interne si-a pus capat vietii in acelasi mod. Mai exact, un politist de frontiera din Giurgiu a fost gasit impuscat in cap, intr-un autoturism parcat in apropierea locuintei sale, anchetatorii stabilind ca a fost vorba despre o sinucidere. (G.I.)

 

Leave a Reply