BREAKING NEWS! Liderul PMP Timis, Cornel Samartinean, cere demisia sefului administratiei judetene, Calin Dobra, dupa ce functia de vicepresedinte al CJ Timis a fost oferita UNPR     Societatea de Transport Public va incasa 2,1 milioane de euro in urmatorii 5 ani pentru intretinerea serviciului de iluminat public din Timisoara     Romanii care calatoresc in Grecia cu masina pot fi sanctionati drastic pentru abateri minore, dupa ce Codul Rutier grecesc a devenit cel mai dur din Europa    Un medic de familie din Timis a incasat peste 10.000 de euro intr-o luna, doar din garzi, dupa ce s-a pontat ca lucreaza concomitent la 7 centre de permanenta     Comisarul sef Alin Petecel a castigat concursul organizat de IGPR pentru functia de inspector sef al Politiei Timis    Regie Autonoma „Administratia Canalului Bega” va fi condusa, in calitate de director, de Gheorghe Tatar, fostul director al Directiei Judetene de Drumuri Timis

PREMIERA! Echipaj de raliul din Timisoara, castigator de cupa europeana la automobilism! “Pentru prima data, unui pilot de curse din Timisoara i se intoneaza imnul national!”

giurisici 1

Timisoara automobilistica se poate mandri, din acest weekend, cu un titlu european cucerit de un echipaj din orasul de pe Bega. Victoria a fost obtinuta in municipiul Satu-Mare, unde, in perioada 9-11 septembrie, s-a desfasurat editia jubiliara, cu numarul 20, a Cupa Europei Centrale si de Est la Raliuri de Orientare, in organizarea perfecta a ACR Satu-Mare.

“Echipajul timisorean Giurisici Marius – Giurisici Ladislau, concurand pe un Mitsubishi Lancer, au realizat marele vis al echipei Romaniei, acela de a avea un echipaj pe primul loc al europenelor. Aceasta victorie a fost prefigurata, in acest an, in Raliul de la Myslowika, Polonia, cand, de asemenea, echipajul timisorean a ocupat un loc pe podium. Dupa o lupta crancena cu echipajul Andrej Morel din Polonia si  Dobrick Zdenek din Cehia pilotul Giurisici Marius a reusit sa faca cel mai important pas in cariera sa sportiva, castigand Cupa Europei Centrale si de Est la Raliuri de Orientare. – sectiunea Probe Speciale. Comisia de Automobilism si Karting – ACR Timis felicita echipajul timisorean pentru acest rezultat istoric si considera aceasta incununarea tuturor eforturilor sale pentru promovarea sportului automobilsitic si a sportivilor timiseni in acest select sport”, se precizeaza intr-un comunicat al ACR Timis.

Paradoxal, acest succes vine pe fondul unei dispute surde intre Federatia Romana de Automobilism Sportiv (FRAS) si Automobil Clubul Roman (ACR), care are ca miza patronajul tuturor competitiilor automobilistice din Romania. “Este pentru prima data cand unui pilot de curse din Timisoara i se intoneaza imnul national, ca urmare a cuceriririi unei competitii europene, totodata Marius Giurisici, absolvent al FIA Rally Academy, fiind cel mai tanar castigator al Cupei Europene de raliuri”, a tinut sa scoata in evidenta Ladislau Giurisici, presedintele Comisiei de Automobilism si Karting din cadrul ACR Timis, nimeni altcineva decat tatal si mentorul pilotului premiat la Satu-Mare. (Carla Radulescu)

 

One Response to PREMIERA! Echipaj de raliul din Timisoara, castigator de cupa europeana la automobilism! “Pentru prima data, unui pilot de curse din Timisoara i se intoneaza imnul national!”

  1. maria turai says:

    felicitari marius

Leave a Reply

%d bloggers like this: