BREAKING NEWS! Liderul PMP Timis, Cornel Samartinean, cere demisia sefului administratiei judetene, Calin Dobra, dupa ce functia de vicepresedinte al CJ Timis a fost oferita UNPR     Societatea de Transport Public va incasa 2,1 milioane de euro in urmatorii 5 ani pentru intretinerea serviciului de iluminat public din Timisoara     Romanii care calatoresc in Grecia cu masina pot fi sanctionati drastic pentru abateri minore, dupa ce Codul Rutier grecesc a devenit cel mai dur din Europa    Un medic de familie din Timis a incasat peste 10.000 de euro intr-o luna, doar din garzi, dupa ce s-a pontat ca lucreaza concomitent la 7 centre de permanenta     Comisarul sef Alin Petecel a castigat concursul organizat de IGPR pentru functia de inspector sef al Politiei Timis    Regie Autonoma „Administratia Canalului Bega” va fi condusa, in calitate de director, de Gheorghe Tatar, fostul director al Directiei Judetene de Drumuri Timis

CALAUZE! Retea de trafic de migranti destructurata la granita de sud-vest! Patru calauze sarbe, prinse in timp ce conducea un grup de 24 de migranti

 

migranti TM

In urma monitorizarii activitatii infractionale a unei grupari organizate de trafic de migranti, Politistii de Frontiera din cadrul I.T.P.F. Timisoara in cooperare cu B.C.C.O Timisoara, D.O.S., sub coordonarea procurorului D.I.I.C.O.T Timisoara au destructurat o retea de trafic de migranti, reusind sa retina in apropierea Punctului de Trecere a Frontierei Cenad un grup de 24 migranti si 4 calauze.

Politistii de Frontiera din cadrul I.T.P.F. Timisoara, in cooperare cu Serviciul Teritorial D.I.I.C.O.T Timisoara si D.O.S, la data de 13.09.2016 au organizat o actiune pe linia combaterii migratiei ilegale in zona de competenta a Sectorului Politiei de Frontiera Sannicolau Mare.

Astfel, in jurul orei 22.00, cu ajutorul autospecialei cu termoviziune, a fost observat un grup de persoane care incerca sa treaca ilegal frontiera spre Ungaria prin apropiera Punctului de Trecere a Frontierei Cenad.

Imediat s-a declansat o actiune tactica specifica politieneasca, in urma careia au fost retinute 24 de persoane de origine afro-asiatica si 4 calauze de nationalitate sarba.

Din cele 4 calauze, una a fost retinuta impreuna cu grupul de migranti, una in localitatea Timisoara si doua in Punctul de Trecere a Frontierei Cenad.

Grupul de migranti de origine siriana si calauzele au fost preluate si transportate la sediul I.T.P.F. Timisoara in vederea continuarii cercetarilor. Anchetatorii au aflat ca fiecare migrant a platit cate 5.000 de euro traficantilor pentru a fi trecut frontiera. (V.E.)

Leave a Reply

%d bloggers like this: