BREAKING NEWS! Judecatoria Timisoara a dispus ca procurorii sa reia ancheta in dosarul sotilor Vasile si Felicia Barbut, din Calea Lipovei, batuti cu bestialitate de agresori care purtau cagule     Un nou protest la Timisoara, duminica, de la ora 19, in Piata Victoriei, la care pot participa toti cei care cred ca, pana la urma, "Coruptia poate fi invinsa!"     Politia Locala din Timisoara a demolat colibele improvizate din zona cartierului Ronat, in care locuiau 18 oameni fara adapost     Proiectul ecologic de protejare a naturii, "Dealul lui Cireasa", implementat de fostul comisar de politie Doinel Malcoci, langa Banloc, aproape de finalizare    Calin Popescu Tariceanu, atac virulent la Procurorul General, dupa delegarea Laurei Codruta Covesi la PICCJ: Este un gest de aroganta, de sfidare, nu intelege ce inseamna statul de drept     67 de persoane s-au prezentat Spitalul de Boli Infecțioase „Victor Babes” din Timisoara, in primele 14 zile din iulie, dupa ce au fost muscate de capuse

ULTIMUL DRUM! Deputatul Niculae Mircovici a fost inmormantat la Timisoara, cu onoruri militare!

mircovici 14

Deputatul Niculae Mircovici a fost condus pe ultimul drum, miercuri, de rude, prieteni, fosti subordonati si colegi din Armata, precum si de simpli cetateni care i-au apreciat activitatea din ultimii ani in politica romaneasca.

Liturghia funerara a fost oficiata la Biserica romano-catolica „Surorile de NotreDame” din Bd. General Dragalina, nr. 46, iar onorurile militare si inhumarea fostului reprezentant al minoritatii bulgare in Parlamentul Romaniei au avut loc la Cimitirul din Calea Buziasului.

Deputatul Niculae Mircovici s-a stins din viata in data de 25 septembrie, rapus de o boala necrutatoare. „Dumnezeu ma cheama la El ! si Faca-se Voia Ta Doamne ! au fost ultimele cuvinte ale iubitului meu sot. Odihna cea vesnica da-o lui, Doamne, si lumina cea fara de sfarsit sa-i straluceasca . Sa se odihneasca in pace!”, au fost cuvintele scrise de sotia deputatului pe pagina acestuia de Facebook.

Niculae Mircovici s-a nascut in 1950 in comuna timiseana Cheglevici. A fost ofiter al MApN, absolvent al Academiei Militare, deputat in ultimele trei legislaturi, din 2004 pana in prezent, si secretar al Camerei Deputatilor. Era membru al Uniunii Bulgare din Banat inca de la infiintare, din 1991. Din 1993 a fost vicepresedintele Fundatiei “George Pomut” pentru comemorarea eroilor romani morti pe teritoriile altor state, iar din 1996 vicepresedinte al “Cultului Eroilor” Timis.

A primit mai multe medalii si distinctii: Ordinul Meritul Militar cl.1, 2, 3; Medalia Meritul Militar cl. I, II; Medalia a V-a și a X-a aniversare a Victoriei Revolutiei Romane din Decembrie 1989; Titlul de luptator cu merite deosebite in perioada Decembrie 1989.

Peste numai cateva zile, la 1 octombrie, ar fi implinit 66 de ani…

Foto: Constantin Duma

One Response to ULTIMUL DRUM! Deputatul Niculae Mircovici a fost inmormantat la Timisoara, cu onoruri militare!

  1. Calin says:

    Ce idiot Andea ….cu ranjetul lui…

Leave a Reply

%d bloggers like this: