BREAKING NEWS! Un procuror de la Parchetul Timisoara este urmarit penal de DNA, dupa ce a musamalizat un dosar cu interlopi mascati si o agresiune produsa asupra a doi soti    Cucsa, Gavrilita, Pau, Simonis si Suciu sunt parlamentarii de Timis care au votat modificarile la Codul Penal care transforma Romania intr-un rai al borfasilor     Cornel Samartinean, liderul PMP Timis exclude posibilitatea ca mandatul de consilier judetean pierdut de Roxana Iliescu sa fie preluat de vreun popular racordat la interesele altui partid    Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Timisoara au decis ca familia santajata si amenintata de interlopul Bogdan Tirca sa fie protejata de Politie    Mai multi angajati ai Filarmonicii Timisoara au avut castig de cauza, la Judecatoria Timisoara, in dosare care au avut ca obiect litigii de munca     Autoritatile din Columbia au confiscat 14 replici ale tricourilor selectionatei nationale de fotbal, participanta la Cupa Mondială 2018, care erau impregnate cu 5 kilograme de cocaina si urmau sa fie trimise in Olanda

COMUNICAT! Centrul de Pelerinaje al Arhiepiscopiei Timisoarei ne transmite ca toate vizitele in Tara Sfanta s-au desfasurat in deplina siguranta

banner, mitropolia banatului

Incidentul din Tara Sfanta, cu un autocar de fete bisericesti si credinciosi din Timisoara care a fost atacat de un grup de palestinieni in apropiere de Bethlehem, care ne-a fost adus la cunostinta de catre un preot care a participat la pelerinaj, a fost infirmat categoric de catre Mitropolia Banatului.

Publicam integral comunicatul primit de la Biroul de Presa al Arhiepiscopiei Timisoarei, in consens cu principiul pseudo-crestin “crede si nu cerceta”.

“Urmare a articolului „EXPLOZIV! Un autocar cu pelerini din Timisoara, atacat in Tara Sfânta de rebeli palestinieni!”, publicat de ImpactPress, in data de 7 octombrie 2016, prin cele de fata, aducem la cunostinta faptul ca cele prezentate in articolul sus mentionat nu sunt adevarate.

In niciunul dintre pelerinajele noastre, grupurile de pelerini nu s-au confruntat cu astfel de situatii. Regretam faptul ca ImpactPress nu a contactat Centrul de Pelerinaje al Arhiepiscopiei, inainte de a publica aceasta informatie.

Precizam ca toate pelerinajele organizate de catre Centrul de Pelerinaje al Arhiepiscopiei Timisoarei s-au desfasurat in deplina siguranta.

Biroul de Presa al Arhiepiscopiei Timisoarei”. (Redactia ImpactPress)

Leave a Reply

%d bloggers like this: