EXCLUSIV! Un bodyguard de la clubul Heaven a fost trimis in judecata, dupa ce a intervenit pentru ca o tanara sa nu fie violata! Procurorul a pus telefonul salvatorului sub ascultare si a depus la dosar, ilegal, discutiile acestuia cu avocata sa

coroiu2

Administratorul unei firme de bodyguarzi din Timisoara, fost campion national la lupte libere, s-a trezit trimis in judecata de Parchetul de pe langa Judecatoria Timisoara, dupa ce, in toamna anului trecut, a intervenit – conform atributiilor de serviciu – pentru ca o tanara sa nu fie agresata sexual in toaleta unui club de noapte din oras.


Procurorul care a instrumentat dosarul a tratat incidentul de la Heaven ca pe un autentic caz de crima organizata, motiv pentru care a solicitat, si a obtinut imediat de la Judecatoria Timisoara, un mandat de interceptare a convorbirilor telefonice purtate de bodyguard cu terte persoane, printre care si cu avocata sa, angajata dupa ce salvatorul a aflat ca este cercetat pentru abuz in serviciu.

Mai mult, tanara salvata de la agresiunea iminenta, in urma interventiei bodyguardului, educatoare la o gradinita din Dumbravita, a avut surpriza sa fie trimisa in judecata pentru marturie mincinoasa, dupa ce, initial, a fost amenintata sa-l acopere pe agresor, agent de politie chiar la Dumbravita, iar ulterior a denuntat toate presiunile facute asupra sa.

“Am intervenit pentru ca, in caz contrar, riscam ca intr-un obiectiv pazit de firma mea sa se intample un incident cat se poate de grav. O tanara striga ca este agresata, iar eu nu puteam sta deoparte, chiar daca acest lucru s-a intamplat dupa ora inchiderii, inspre dimineata… Domnul procuror mi-a spus, in timpul anchetei, ca trebuia sa-l las pe politist sa-si termine treaba, ca atunci ar fi raspuns el. Mi se pare o atitudine destul de cinica din partea unui om al legii, care ar fi trebuit sa stabileasca imprejurarile reale in care s-a petrecut evenimentul, nu sa caute orice indiciu pentru a ma infunda”, acuza bodyguardul.

De partea cealalta, politistul implicat in incident, un personaj recalcitrat cunoscut in toate cluburile de noapte din Timisoara, si-a scos un certificat medico-legal care atesta ca a avut nevoie de 35 de zile de ingrijiri medicale in urma disputei cu bodyguardul, si a relatat la parchet ca, de fapt, tanara a intrat in toaleta in urma sa, deci el a fost la un pas sa fie agresat de educatoare.

Branzan

In aceste conditii, procurorul Alexandru Ceausu a impartit rolurile in acest caz, care seamana cu o piesa de teatru absurd, astfel ca politistul Daniel Branzan a devenit victima, bodyguardul Alin Ursu a devenit agresorul, fiind acuzat de abuz in serviciu, victima Daniela Coroiu a fost trimisa in judecata pentru marturie mincinoasa, depozitia sa facuta in calitate de martor fiind folosita la conturarea unei vinovatii iluzorii, in timp ce unul dintre colegii politistului, agentul Ovidiu Lese, tot de la Politia Dumbravita, a fost trecut pe lista martorilor, desi nu a fost prezent la locul evenimentului. Mai mult, procurorul a acceptat o proba extrajudiciara adusa de Lese, care a facut o inregistrare ascunsa chiar in sediul politiei, in timp ce tanara chemata la post aproba monologul anchetatorului din fata sa.

ovi lese

“Nu am mai vazut niciodata asa ceva in cariera mea de avocat! Domnul procuror a depus la dosar stenogramele convorbirilor dintre Alin Ursu si avocata sa, colega mea Angela Ciresan, ceea ce este ilegal. Probele obtinute ca urmare a activitatilor de supraveghere tehnica astfel obtinute nu pot fi folosite in cadrul niciunui proces penal, ci trebuie distruse, de indata, de catre procuror. Mai mult, procurorul a cerut colegei mele sa semneze un acord ca nu va discuta cu presa despre mersul anchetei, ceea ce este iarasi un abuz. A transformat victima tentativei de viol in inculpat, tocmai pentru a-i anula calitatea de martor. In interceptari apar personaje importante din oras, printre care si fostul adjunct al sefului SRI Timis, Radu Tinu, iar procuroarea Alina Mirea face parte din grupul prietenilor de pe Facebook a lui Ovidiu Lese, martor in dosar”, ne-a dezvaluit avocata Carmen Obirsanu.

Deocamdata, doi judecatori de la Judecatoria Timisoara au facut cereri de abtinere, refuzand solutionarea acestui dosar.

Astfel, declaratia judecatoarei Ghimis Roates Adriana a fost admisa, domnia sa fiind nasa procurorului care a instrumentat dosarul, in timp ce declaratia de abtinere formulata de Nicoleta Burlacu a fost respinsa, considerandu-se ca magistratul poate fi obiectiv chiar daca este cel care a emis autorizatia de interceptare a convorbirilor inculpatului.

Dupa ce, in procedura de camera preliminara, s-au depus mai multe obiectiuni la administrarea probelor de catre procurorul Alexandru Ceausu, urmeaza ca, pana la termenul din 17 octombrie, judecatorul sa verifice legalitatea trimiterii in judecata si sa decida daca restituie dosarul unitatii de parchet sau deschide dezbaterile de fond in aceasta cauza tot mai controversata. (G.I.)

8 thoughts on “EXCLUSIV! Un bodyguard de la clubul Heaven a fost trimis in judecata, dupa ce a intervenit pentru ca o tanara sa nu fie violata! Procurorul a pus telefonul salvatorului sub ascultare si a depus la dosar, ilegal, discutiile acestuia cu avocata sa

 1. Interesant ca pe contul de facebook al politistului Ovidiu Lese un alt prietent al suspectului Brinzan, apare alaturi de procuroarea Mirea Alina (Mireea Alina) si un alt personaj din lumea interlopa Vioblondu.
  Cu asa prieteni se lauda procuroarea Mirea Alina?
  Inca un motiv de amuzament il constituie poza de pe facebook (Ovi Lse) spatiu public a politistului Ovidiu Lese : politistul dezbracat in chiloti. aceste imagini se regasesc la pagina 76 din dosar.
  Tanarul trimis in judecata se plingea in sala de comentariile procurorului Ceausu “Trebuia sa-l lasi sa finalizeze violul ca oricum pina la urma Branzan raspundea pentru fapta sa”
  Halal Politie Timiseana , Halal Parchet timisan !!!

 2. modul in care este instrumentat acest dosar arata cu claritate ca i s-a pus gand rau lui Alin! conexiunile politistilor de la Parchet, fostul SRI, Tribunalul Militar, lumea interlopa, Medicina Legala fac ca sansele lui sa fie foarte mici in lupta cu cei doi smecheri cu epoleti… singura cale de aparare ramane presa

 3. Si eu am prieteni pe fb pe care nu i-am văzut niciodată . Daca sunt prieten pe fb cu Ponta, Tarzan , Herlas, Lese nu înseamnă ca am stat la masa cu ei si nici ca suntem prieteni buni.

 4. Nu vreau sa comentez despre SRI, PROCURORI sau INTERLOPI, in acest moment vreau sa vorbesc despre POLITISTUL BOLNAV PSIHIC, cel mai grav lucru este ca pana in momentul de fata nu i s-a efectuat in urma zecilor de incidente nici un control PSIHIC de specialitate. DEMISIA, daca nu vrei sa postez zecile de mesaje sau felul prin care ti-ai terorizat “fosta”. Nu tot SRI-ul te iubeste “Fat frumos”, nu toti procurorii sunt de partea ta.

 5. Masoneria poate fi adusa in discutie, ei sunt de vina pentru acest caz bulversant.
  Categoric cei doi politisti sunt talhari! Si sigur prietenii lor de pe facebook sunt din diverse medii, certati cu legea, unii injura si scuipa pe strada!
  Mai ales nenorocitu ala ce se posteaza in chiloti pe propria pagina de facebook!

 6. Nu e acelasi procuror care a dispus cercetarea in stare de libertatea a lui Ioan Gritar,cunoscut ca gunoiu care a accidentat o fata in scaun cu rotile in Satchinez?
  In timp ce scriu acest mesaj,omu probabil e la volanul unei alte masini,tot beat,ca si datile precedente,ca altfel nu se poate

  Legat de caz,interesele personale ale celor implicati au primat peste orice dovada/declaratie/expertiza,procuroarea Alina Mirea fiind cunoscuta ca favorita DIICOT-ului si BCCO-ului

 7. WW3…crede-ma: BCCO-ul , DIICOT-ul…bla-bla, bla..bla, bla si cine or mai fi, nu are nici o legatura cu politistul al carui nUme chiar nu mai vreau sa-l repet. Sunt convins ca doamna avocat O. Carmen are leac si pentru el. Sa nu uitam ca domnia sa a avut o mare contributie si la dosarul domnului jud. Tom.. , mai stiu ca ea impreuna cu frumoasa avocata C.Z au fost cele care au pus primul rand de caramida “destructurarii retelei de prostitutie conduse de un politist, un….” Deci stati LINISTITI, dosarul va ajunge unde trebuie! Domna av. Carmen se va ocupa de caz, sau ma insel?

 8. Nu am avut nici o legatura cu cazul Tomus Eu l-am atentionat ca face prostii dar el mi-a replicat ca nu sta de vorba cu avocatii.Asta e
  De multe ori in discutii cu colegii de la acea vreme a lui Tomus le-am spus sa -i transmita ca el grseste si mi-au ras in nas si ei
  Deci Tomus a fost victima colegilor lui si nu a mea.
  In cazul de fata ma gandesc cum procurorul Ceausu are in fata un caz cu doi agresori, care in acelasi timp sint si victime si desi locul politistului nu era in cabina de wc a tinerei unde intrase fara voia acesteia totusi procurorul din capul locului il favorizeaza pe politistul agresor si solicita mandate de ascultare numai pentru cealalta parte si pentru martori?
  Daca cautati pe un site badoo veti gasi imagini controversate cu politistul Lese.
  Pentru pastorirea unor asemenea politisti care intra in toalete peste femei si care se expun in bustul gol va primi gradul de chestor dl Mircescu ? Rusine !

Leave a Reply