BREAKING NEWS! Liderul PMP Timis, Cornel Samartinean, cere demisia sefului administratiei judetene, Calin Dobra, dupa ce functia de vicepresedinte al CJ Timis a fost oferita UNPR     Societatea de Transport Public va incasa 2,1 milioane de euro in urmatorii 5 ani pentru intretinerea serviciului de iluminat public din Timisoara     Romanii care calatoresc in Grecia cu masina pot fi sanctionati drastic pentru abateri minore, dupa ce Codul Rutier grecesc a devenit cel mai dur din Europa    Un medic de familie din Timis a incasat peste 10.000 de euro intr-o luna, doar din garzi, dupa ce s-a pontat ca lucreaza concomitent la 7 centre de permanenta     Comisarul sef Alin Petecel a castigat concursul organizat de IGPR pentru functia de inspector sef al Politiei Timis    Regie Autonoma „Administratia Canalului Bega” va fi condusa, in calitate de director, de Gheorghe Tatar, fostul director al Directiei Judetene de Drumuri Timis

LANSARE! Proiectul Instalart/ Obiect/ 004. Inspired by UniCredit Bank ajunge si la Timisoara! Sase designeri celebri interactioneze cu TUB-ul lui Mario Kuibus (P)

Instalart_Timisoara

Proiectul Instalart/ Obiect/ 004. Inspired by UniCredit Bank ajunge, vineri, 21 octombrie, in Timisoara. Acesta reuneste sase propuneri de design destinate mediului urban, ce vor putea fi vizitate de timisoreni pe parcursul a doua saptamani.

Anul trecut obiectul a creat context. Anul acesta contextul propune obiect. In 2016 Instalart il prezinta pe Mario Kuibus, arhitect, caruia nu-i place cum suna “Bucuresti, Micul Paris”.

A initiat in 2007 proiectul TUB, care propune identitate pentru Bucuresti si strategie pentru viitor. TUB este coloana vertebrala a Pidu Central Bucuresti, proiect agreat, aprobat si adoptat de Primaria Capitalei. Astfel, visul lui Mario Kuibus de a reconsidera sintagma “Bucuresti-Micul Paris“ este realizat.

In paralel, Instalart invita sase nume mari in design-ul romanesc sa interactioneze cu TUB-ul lui Mario Kuibus. Fiecare a gandit cate un obiect, o instalatie, un concept, pornind de la proiectul lui Mario Kuibus, sustinute de partenerii Instalart astfel: Dorin Stefan – “Omagiu lui Andrei Cadere” sustinut de Plaza Romania

Corvin Cristian – “Restitutie” sustinut de Bucuresti Mall, Robert Marin – “Bucur” sustinut de Stella Artois, Mihai Popescu – “Portobello Stradale” sustinut de Brikston, Stefan Barutcieff – “Museum Line” sustinut de Kerrock, Madalin Gheorghe – “The ExFormation Panel“ sustinut de Biutiful si proiectul lui Mario Kuibus, PIDU, sustinut de Collective. Fiecare propune un obiect, o instalatie, un concept, care ar putea sa completeze acest proiect indraznet.

Lansarea Instalart/ Obiect/ 004. Inspired by UniCredit Bank se va desfasura la Enoteca Amphora, situata in Bastion, vineri, 21 octrombrie, incepand cu ora 19. Petrecerea continua cu un concert Les Elephants Bizarres si un open bar oferit de Stella Artois si Campari. Accesul la acest eveniment este liber pe tot parcursul serii. Vernisajul continua cu expozitia proiectului la Muzeul de Arta Timisoara, in perioada 22 – 31 octombrie. (M.I.)

 

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: