ACORD! Revendicarile gardienilor din penitenciare, acceptate de Ministerul Justitiei! Deficitul de personal va fi acoperit, iar compensarea salariala va fi acordata

penitenciar_TMS

Administratia Nationala a Penitenciarelor si Ministerul Justitiei au acceptat revendicarile angajatilor din penitenciare, urmand sa fie rezolvate problemele salariale si cele referitoare la conditiile de munca, a anunțat vineri Sindicatul Omnia, intr-un comunicat preluat de Mediafax.


“Marius Vulpe, directorul general al Administratiei Nationale a Penitenciarelor (ANP), a confirmat ca accepta revendicarile angajatilor din penitenciare”, anunta sindicatul Omnia.

Astfel, “ANP va pune in practica un plan de imbunatatire a conditiilor de lucru, incluzand amenajari de siguranta si mijloace de protectie a personalului, va continua intr-un ritm accelerat angajarile astfel incat sa se acopere deficitul de personal si sa se rezolve problema orelor suplimentare. ANP si MJ asigura aplicarea echitabila a OUG 20/2016, astfel incat angajatii din penitenciare sa primeasca compensarea salariala acordata tuturor angajatilor din sectorul de aparare, ordine publica si siguranta nationala”, transmit sindicalistii. (V.E.)

Leave a Reply