BREAKING NEWS! Liderul PMP Timis, Cornel Samartinean, cere demisia sefului administratiei judetene, Calin Dobra, dupa ce functia de vicepresedinte al CJ Timis a fost oferita UNPR     Societatea de Transport Public va incasa 2,1 milioane de euro in urmatorii 5 ani pentru intretinerea serviciului de iluminat public din Timisoara     Romanii care calatoresc in Grecia cu masina pot fi sanctionati drastic pentru abateri minore, dupa ce Codul Rutier grecesc a devenit cel mai dur din Europa    Un medic de familie din Timis a incasat peste 10.000 de euro intr-o luna, doar din garzi, dupa ce s-a pontat ca lucreaza concomitent la 7 centre de permanenta     Comisarul sef Alin Petecel a castigat concursul organizat de IGPR pentru functia de inspector sef al Politiei Timis    Regie Autonoma „Administratia Canalului Bega” va fi condusa, in calitate de director, de Gheorghe Tatar, fostul director al Directiei Judetene de Drumuri Timis

ACORD! Revendicarile gardienilor din penitenciare, acceptate de Ministerul Justitiei! Deficitul de personal va fi acoperit, iar compensarea salariala va fi acordata

penitenciar_TMS

Administratia Nationala a Penitenciarelor si Ministerul Justitiei au acceptat revendicarile angajatilor din penitenciare, urmand sa fie rezolvate problemele salariale si cele referitoare la conditiile de munca, a anunțat vineri Sindicatul Omnia, intr-un comunicat preluat de Mediafax.

“Marius Vulpe, directorul general al Administratiei Nationale a Penitenciarelor (ANP), a confirmat ca accepta revendicarile angajatilor din penitenciare”, anunta sindicatul Omnia.

Astfel, “ANP va pune in practica un plan de imbunatatire a conditiilor de lucru, incluzand amenajari de siguranta si mijloace de protectie a personalului, va continua intr-un ritm accelerat angajarile astfel incat sa se acopere deficitul de personal si sa se rezolve problema orelor suplimentare. ANP si MJ asigura aplicarea echitabila a OUG 20/2016, astfel incat angajatii din penitenciare sa primeasca compensarea salariala acordata tuturor angajatilor din sectorul de aparare, ordine publica si siguranta nationala”, transmit sindicalistii. (V.E.)

Leave a Reply

%d bloggers like this: