BREAKING NEWS! Un procuror de la Parchetul Timisoara este urmarit penal de DNA, dupa ce a musamalizat un dosar cu interlopi mascati si o agresiune produsa asupra a doi soti    Cucsa, Gavrilita, Pau, Simonis si Suciu sunt parlamentarii de Timis care au votat modificarile la Codul Penal care transforma Romania intr-un rai al borfasilor     Cornel Samartinean, liderul PMP Timis exclude posibilitatea ca mandatul de consilier judetean pierdut de Roxana Iliescu sa fie preluat de vreun popular racordat la interesele altui partid    Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Timisoara au decis ca familia santajata si amenintata de interlopul Bogdan Tirca sa fie protejata de Politie    Mai multi angajati ai Filarmonicii Timisoara au avut castig de cauza, la Judecatoria Timisoara, in dosare care au avut ca obiect litigii de munca     Autoritatile din Columbia au confiscat 14 replici ale tricourilor selectionatei nationale de fotbal, participanta la Cupa Mondială 2018, care erau impregnate cu 5 kilograme de cocaina si urmau sa fie trimise in Olanda

EXPLOZIV! Agent de la Politia Rutiera Timisoara, cercetat pentru divulgarea de informatii de serviciu catre un site de stiri local! VEZI despre cine este vorba

nadasan cosmin

Nici nu s-au stins bine ecourile pensionarii fostului sef al Biroului Politiei Rutiere Timisoara, comisarul sef Dumitru Domasnean, dupa o ancheta a Directiei de Control Intern a IGPR, ca un al rutierist timisorean a ajuns pragul unei cercetari disciplinare.

Agentul principal Cosmin Nadasan risca o sanctiune din partea sefilor Inspectoratului Judetean de Politie Timis sau trimiterea in fata procurorilor, dupa ce a avut ghinionul sa fie identificat ca este “sifonul” unui anumit site de stiri local. Politistul era monitorizat de mai mult timp, dupa ce intr-o parte a presei au aparut, constant, informatii si imagini confidentiale de la actiunile Politiei Rutiere Timisoara, care nu purtau girul purtatorului de cuvant, Mirela Draghicioiu.

Astfel, zilele trecute, Cosmin Nadasan a fost surprins ca a trimis informatii si fotografii de la o actiune concertata a Politiei Rutiere, la care nu au fost invitati sa participe si reprezentantii acreditati ai mass-media.

In conditiile in care divulgare, fara drept, a informatiilor secrete de serviciu sau nepublice, este o infractiune care se pedepseste cu inchisoare de la o luna la un an sau cu amenda, nu este exclus ca agentul de la Politia Rutiera sa se aleaga cu un dosar penal, mai cu seama ca si fratele sau, Alin Nadasan, agent la Sectia 5 Politie, a mai avut probleme cu legea si a fost iertat.

De remarcat ca, in cazul in care informatiile furnizate presei au afectat interesele sau activitatea unei persoane, pedeapsa poate ajunge pana la 3 ani de puscarie. (V.E.)

2 Responses to EXPLOZIV! Agent de la Politia Rutiera Timisoara, cercetat pentru divulgarea de informatii de serviciu catre un site de stiri local! VEZI despre cine este vorba

  1. mihnea daniel says:

    foarte bine . sa fie gasiti si pedepsiti sifonarii la pressa

  2. Mihai says:

    Si eu vreau sa depun o plangere la adresa lui Nadasan Cosmin. Unde ma pot adresa?

Leave a Reply

%d bloggers like this: