DEZVALUIRILE LUI GHITA! Numirea procurorului Laura Codruta Kovesi in fruntea DNA s-a facut in urma unui santaj al SRI la adresa fostului premier Victor Ponta!

ghita-urmarit

Fostul deputat Sebastian Ghita a aparut din nou la televizor, joi seara, unde a sustinut ca, in 2014, Victor Ponta ar fi fost santajat s-o numeasca pe Laura Codruta Kovesi in fruntea DNA.


“Ce nu s-a spus public pana acum e faptul ca Victor Ponta a fost santajat pentru a o numi pe Laura Codruta Kovesi. Practic, in fata mea Florian Coldea i-a spus ca daca nu o va numi pe Laura Codruta Kovesi la DNA, atunci vizita pe care Ponta o avea programata in America, pentru a se intalni cu Biden sau cu Obama va fi anulata. Mai mult, lui Victor Ponta i s-a spus ca anuntul cu privire la anularea vizitei va fi facut in apropierea alegerilor prezidentiale, iar chestiunea aceasta il va distruge”, a sustinut Sebastian Ghita in inregistrarea difuzata joi seara la Romania TV.

Fostul deputat a reluat, joi, si afirmatii prezentate in inregistrarile difuzate anterior.

“V-am mentionat de la bun inceput despre intalnirile cu Laura Codruta Kovesi la vilele SRI – K2, K4 si T14, la care au mai participat in anumite momente domnul Florian Coldea si sefii statiei CIA din Bucuresti. Banuiesc ca v-ati intrebat cum am ajuns eu la aceste intalniri. Persoane de rang inalt din SRI mi l-au prezentat pe Florian Coldea in 2008. Eram tineri, aveam copii mici si am legat o relatie de prietenie. Amandoi credeam intr-o Romanie mai buna si ne propuneam sa facem oricat de mult putem ca Romania sa creasca, sa se dezvolte si sa ne gasim si noi un loc in tara noastra. Sapte ani de zile copiii nostri au crescut impreuna. Nu va voi da poze cu ei, pentru ca n-au nicio vina copiii. In schimb, veti vedea alte dovezi ale relatiei mele cu Florian Coldea, din mai multe vacante facute impreuna”, sustine Sebastian Ghita.

Fostul deputat Ghita relateaza si cum a cunoscut-o pe Laura Kovesi, procurorul sef al DNA.

“Asa am ajuns sa o cunosc pe Laura Codruta Kovesi si sa ma imprietensc si cu ea. M-am intalnit cu ea de sute de ori la sediile SRI, la mine acasa, in crama, in vie. Am chefuit impreuna, am fost pe pontonul SRI din Delta sau la vilele SRI de la Neptun”, a sustinut Sebastian Ghita in inregistrarea difuzata joi seara la Romania TV. (Vlad Enciu)

One thought on “DEZVALUIRILE LUI GHITA! Numirea procurorului Laura Codruta Kovesi in fruntea DNA s-a facut in urma unui santaj al SRI la adresa fostului premier Victor Ponta!

  1. OAMENI BUNI,ACEST PERSONAJ POATE VORBI SI POATE FI ASCULTAT IN PUBLIC LA FINALUL PROCESELOR DACA PRIMESTE SCOATERE DE SUB URMARIRE PENALA.
    PINA ATUNCI ESTE DOAR UN SUSPECT INFRACTOR SI TOT CE DEBITEAZA NU ARE NICI O VALOARE.

Leave a Reply