BREAKING NEWS! Comitetului Executiv Judetean al PSD Timis a decis ca alegerile in organizatie sa aiba loc in data de 1 martie; 25 dintre primarii social-democrati din judet, din 55, au absentat de la sedinta     Parchetul de pe langa Tribunalul Timis isi suspenda activitatea in perioada 25 februarie - 1 martie, in semn de protest fata de ultimele modificari legislative ce vizeaza Justitia     Primarul Nicolae Robu, despre liderii USR Timis: "Niste bieti veleitari, ajunsi acolo propulsati, in valtoarea vremurilor pe care le traim, de singura lor calitate fiind tupeul fara margini"    Cristi Danilet, fost membru al CSM, a anuntat ca magistratii ar putea protesta fata de ultimele doua ordonante prin care se modifica grav legile justiei, refuzand sa mai intre in salile de judecata    Deputatul Alfred Simonis se anunta ca un candidat cu sanse reale la sefia PSD Timis, in conditiile in care este la un pas de a prelua presedintia grupului PSD din Camera Deputatilor    Malin Bot a pierdut definitiv procesul cu antenistii Mircea Badea, Radu Tudor si Mugur Ciuvica, fiind obligat sa le plateasca suma de 4.522 lei cu titlu de cheltuieli de judecata

EXCLUSIV! Politistul din Timis care-si “terorizeaza” concetatenii cu amenzi si dosare penale, verificat de ofiterii de la Control Intern! “Un slujbas al statului care-si exercita functia cu rea credinta!”

ciontea-banloc

Teroarea amenzilor si a dosarelor penale instaurata in localitatea Banloc de seful postului de politie, agentul sef Florin Ciontea, a starnit interesul operativ al conducerii Inspectoratului de Politie al Judetului Timis, care a decis sa verifice sesizarile venite din partea cetatenilor, in care se reclama abuzurile si dictatura politistului.

Astfel, marti dimineata, o echipa de control din partea IPJ Timis s-a deplasat la Banloc pentru a face verificari, rezultatul acestei anchete interne urmand sa fie facut public in cel mai scurt timp.

“Eu sunt vecin cu seful de post, nu am vazut nicio echipa de control. Stiu doar ca dosarul meu, impreuna cu toate documentele aferente, a fost cerut de conducerea politiei din Deta. Nu stiu ce se va intampla, dar sunt tarat intr-o mocirla starnita de seful de post. Sunt si amenintat pe la spate, dar eu nu am zis nimic, il tratez cu respect si atat. Dupa ce ca mi-a facut dosar penal, mi-a dat si 300 de lei amenda pentru ca mi-am permis sa le spun celor de la Ocolul Silvic sa verifice cum sunt taiati bagrinii din fata casei lui, toti de la mijlocul trunchiului in jos”, ne-a declarat Mihai Cristi, localnicul care a dat cu subsemnatul intr-un dosar penal, dupa ce, cu autorizatie de la viceprimar, a taiat un nuc din curtea caminului cultural.

“A venit nervos la primarie si ne-a amenintat ca ne amendeaza oriunde ne prinde, ca a calcat pe cap oameni grei din judetul asta, ca nu are nimeni ce sa-i faca. Supararea lui tinea de faptul ca a fost avertizat sa nu-si mai lase oile pe culturile oamenilor, pentru ca vin sa reclame la primarie”, ne-a dezvaluit unul dintre consilierii locali din Banloc, in timp ce un alt localnic s-a trezit cu amenda si permis suspendat pentru ca a lovit cu masina o caprioara.

“In baza articolului 79 din Codul Rutier, m-a sanctionat contraventional, desi legea spune clar ca, daca detii o asigurare facultativa de avarii auto, iar accidentul de circulatie a avut ca rezultat numai avarierea propriului autovehicul, nu esti obligat sa te prezinti la politie”, ne-a declarat Daniel Ionita.

Un alt dosar penal a fost deschis pe numele unui om de afaceri din comuna, acuzat ca a blocat un drum laturalnic, desi acesta a detine acte care atesta faptul ca i s-a defectat masina, un jeep Volvo, care a fost ridicata de la fata locului cu o platforma. “Este un slujbas al statului care-si exercita functia cu rea credinta! In activitatea sa nu exista avertisment sau mustrare, ci doar masuri contraventionale sau penale maximale”, ne-a declarat Ilie Nemes.

In timp ce oamenii cred ca seful de post este tinut “in brate” de fostul secretar de stat de la Interne, Marcel Miclau, acesta a dezmintit orice legatura. “Cred ca nu-mi stie bine nici numele!”, spune Miclau. Deocamdata nu am reusit sa aflam opinia sefului de post de la Banloc vizavi de toate aceste acuzatii, domnia sa refuzand orice discutie pe aceasta tema. (Vlad Enciu)

 

3 Responses to EXCLUSIV! Politistul din Timis care-si “terorizeaza” concetatenii cu amenzi si dosare penale, verificat de ofiterii de la Control Intern! “Un slujbas al statului care-si exercita functia cu rea credinta!”

  1. Iiion says:

    E mancat daca il verifica cei de la control inten,nu mai scapa ?

  2. Iuliana says:

    La ce teroare produce omul asta,ar fi culmea sa scape din nou…

Leave a Reply

%d bloggers like this: