Toti oamenii premierului! Sorin Grindeanu si-a ofertat fostii consilieri personali din Timis, care sunt asteptati si in echipa de sfetnici de la Bucuresti

korman-chirila-bara

Ocupat pana peste cap cu comandamentele de iarna si valurile de demiteri din fruntea institutiilor deconcentrate, premierul Sorin Grindeanu a apucat sa spuna, recent, la TV, ca nu se gandeste sa-si mute resedinta in capitala, ca familia sa va ramane la Timisoara.


”Nu am apucat sa am o discutie seriosa, cu argumente pro și contra, dar, in mare, familia va ramane la Timisoara. Am doi copii mici, acolo au legaturi, prieteni”, a marturisit Grindeanu.

vio-bota

De altfel, prim-ministrul a mai afirmat ca si el, personal, desi este premierul Romaniei, se simte legat de Timisoara pentru ca in Banat si-a construit intreaga cariera politica.

In aceste conditii, pentru a-si astampara dorul de casa si pentru a se inconjura de oameni de incredere, este de asteptat ca premierul sa cheme la Bucuresti, cat mai repede, consilierii personali de la Consiliul Judetean Timis.

Pana in prezent, dupa cum am aflat pe surse, au fost ofertati fostul primar din Sanmihaiu Roman, Viorel Bara, dar si Vali Korman, strategul PSD din umbra intregii campanii electorale de la alegerile locale de anul trecut, cand social-democratii au batut PNL-ul si la Timisoara. Daca primul a acceptat deja oferta, Vali Korman, bun prieten cu mogulul de presa Cozmin Gusa inca din perioada PIN-ului, a conditionat mutarea in Bucuresti de numirea intr-o functie importanta.

Nu este exclusa nici ofertarea fostului jurnalist Viorel Bota, actual director regional la Directia Regionala Timis din cadrul Autoritatii Nationale pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii (ANCOM), desi acesta a fost omul de incredere al fostului lider al PSD Timis si presedinte al Consiliului JUdetean, Titu Bojin, cu care actualul premier a fost intr-un oarecare conflict doctrinar.

Deocamdata, nu avem date ca “in cartile” pentru Bucuresti s-ar afla si Alexandru Chirila, in al carui CV se regaseste si o perioada in care a lucrat in serviciul secret al MI, celebra unitate militara de informatii UM 0215, supranumita si “Doi si’un sfert”…

Deocamdata, noul presedinte al CJ Timis, Calin Dobra, a anunta ca in urmatoarele zile va analiza si va decide daca-i pastreaza in echipa sa pe Bara, Korman si Chirila, toti “oamenii” fostului presedinte. (G.I.)

One thought on “Toti oamenii premierului! Sorin Grindeanu si-a ofertat fostii consilieri personali din Timis, care sunt asteptati si in echipa de sfetnici de la Bucuresti

  1. mare om mare caracter , mare strateg mare deontolog in ale politichiei , frunza verde de maslin toate trec pe la cozmin , da mai vroia unul prefect , e cam aceiasi marie cu aceiasi datorie

Leave a Reply