LIBERTY.COM! Libertatea Cuvantului, cel mai citit ziar de limba romana din Ucraina! “Patriotismul adevarat nu se face pe bani, iar Libertatea nu poate fi calcata in picioare!”, spune redactorul sef Mihai Grosu

libertatea-cuvantului

Stimati cititori, Va multumim din suflet ca sunteti alaturi de noi. In 2017 „Libertatea Cuvantului” are 4.500 de abonati fideli si un tiraj saptamanal de 5.150 de exemplare. Suntem cel mai tirajat ziar de limba romana din Ucraina.


Am inceput acest proiect cu circa doi ani in urma fara intentia de a urmari unele interese politice sau de alt gen. A fost o decizie luata din indemnul inimii si un efort de a face ceva nobil si frumos pentru romanii din regiunea Cernauti.

Sunt convins ca numai prin unitate si solidaritate vom reusi sa realizam lucruri marete si nu vom admite sa fie incalcate drepturile noastre fundamentale. Au fost si greutati, am intalnit oameni care incercau sa ne puna bete in roate. Insa, ceea ce nu ne poate dobori, ne face mai puternici.

Zilnic avem mii de vizitatori din diferite colturi ale lumii pe site-ul www.liberty.com. Va multumim ca sunteti alaturi de noi, pentru comentariile si aprecierile de pe Facebook. increderea Dumneavoastra ne bucura, ne cimenteaza convingerea ca suntem pe calea cea buna si in egala masura ne responsabilizeaza la maxim.

Cu ceva timp in urma am infiintat un radio online „Libertatea Cuvantului” fara nici un cost, care poate fi ascultat pe site-ul ziarului www.liberty.com. Micile cheltuieli legate de functionarea acestui radio le suporta redactia. Actualmente radioul emite doar muzica buna. in viitorul apropiat vom interveni cu buletine de stiri actuale si emisiuni pe gustul fiecaruia.

Faptul ca numarul abonatilor dar si a admiratorilor pe retelele de socializare este in crestere ne confirma credinta ca aveti incredere in noi si in proiectele noastre. Vom continua sa spunem adevarul si vom veni in casele Dumneavoastra cu cele mai importante stiri, investigatii si opinii interesante. Vom aduce in atentie oameni exemplari, verticali, care prin chibzuinta si sacrificiu incearca sa ne faca viata noastra mai frumoasa.

Dragi prieteni, ne cerem scuze ca v-am indus in eroare pe parcursul anului 2016. „Libertatea Cuvantului” nu este un proiect realizat cu sprijinul Ministerului de Externe-Departamentul Politici pentru Relatia cu Romanii de Pretutindeni. Este un ziar care apare doar din sentimentul datoriei fata de neam si istorie. Patriotismul adevarat nu se face pe bani, iar LIBERTATEA nu poate fi calcata in picioare.

Va multumim pentru increderea acordata si promitem sa fim pe masura asteptarilor Dvs.

Cu stima si consideratie,

Mihai GROSU,

redactorul sef al ziarului „Libertatea Cuvantului”

PRECIZARE! Impact Press este singurul ziar online din Romania aflat intr-o relatie de parteneriat cu Libertatea Cuvantului din Ucraina!

Leave a Reply