BREAKING NEWS! Raliul masinilor de epoca, care ar fi trebuit sa aiba loc, azi, la Timisoara, a fost mutat la Arad, in ultimul moment, din cauza refuzului Politiei Rutiere de a inchide circulatia in zona centrala     Politistii din cadrul IPJ Timis sunt obligati sa-si faca sedintele de tragere obligatorii la sali private din oras, in conditiile in care exista un poligon in curtea IPJ timis     Duminica, intre orele 13-15, in centrul Timisoarei se va desfasura o actiune de responsabilizare a participantilor la traficul rutier, organizata de Diana Mihai, realizatoarea emisiunii TV "Cronica rutiera"    Samuel Dominic Fritz este candidatul USR care promite ca-l va invinge pe Nicolae Robu la alegerile pentru Primaria Timisoara de anul viitor     Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, Preafericitul Daniel, ar fi fost filat de structuri din MAI, la cererea fostului ministru, Carmen Dan, operatiune devoala dupa ce intr-o celebra biserica din centrul Bucurestiului a fost descoperita tehnica de interceptare    Grupul Telekom Romania, format din fostele companii Cosmote si Romtelecom, a anuntat ca va concedia aproape 700 de angajati

RITUAL INITIATIC! Un avocat si un jurnalist din Timisoara bat la portile masoneriei! Acestia vor fi legati la ochi si condusi la templu, unde vor fi chestionati de venerabil si viitorii fratii din loja

carin-mason

Unul dintre cei mai cunoscuti aparatori ai interlopilor din Timisoara, avocatul Carin Antonescu, a decis ca a venit momentul sa lase toate relele in urma si sa inceapa o viata noua. Astfel, s-a hotarat sa accepte provocarea de a intra intr-o organizatie discreta, si sa devina un supus tacut al Supremului Arhitect al Universului.

Sursele noastre cu sortulet ne-au dezvaluit ca initierea in fratia secreta a masonilor va avea loc in aceasta seara, in cadrul unui ritual la care va participa legat la ochi (yeux bandés), masura de securitate pentru francmasoni, intrucat, in caz de refuz al candidatului, fratii sa aiba siguranta ca nu le-a fost deconspirata identitatea.

Carin Antonescu a fost recomandat de unul dintre apropiatii sai, mason cunoscut al Timisoarei, iar venerabilul lojei a desemnat trei frati care au efectuat, deja, trei anchete asupra vietii, ocupatiilor, moralitatii si simpatiilor politice ale profanului.

Fiecare frate si-a prezentat anchetele si concluziile, iar in sedinta de astazi se va supune la vot acceptarea simpaticului avocat in loja. Votul pozitiv se exprima printr-o bila alba depusa intr-o urna, iar votul negativ este reprezentat printr-o bila neagra. In cazul in care nu va obtine 3/4 din voturile fratilor, initierea sa in lumea masonica va fi anulata.

varadeanu-mason

“Nu m-am implicat in aceasta organizatie, nu am fost curios cum decurg ritualurile in interiorul lojelor masonice. Printre avocati nimeni nu spune ca face parte din masonerie, la fel cum si magistratii nu recunosc ca ar face parte din aceasta organizatie. Sper ca masoneria nu se implica in rezolvarea unor probleme de drept. Fiecare institutie are rolul ei.

Pe de o parte, justitia romana trebuie sa se ghideze dupa Codul de procedura civila, unde este delimitat clar rolul avocatului si rolul judecatorului in cadrul actului de justitie, fara alte influente. Pe plan secundar, daca dansii sunt frati intr-o loja masonica, acest luru nu trebuie sa-si puna amprenta asupra actului de justitie”, spunea fostul decan al Baroului Timis, Valeriu Rauta, despre tendinta avocatilor de a deveni masoni pentru a beneficia de sentinte bune din partea fratilor judecatori.

Tot astazi va face primii pasi spre Supremul Arhitect al Universului, al carui supus umil doreste sa devina, si jurnalistul Ovidiu Varadeanu, de la Prima TV. Nu stim cine i-a cusut si crosetat sotuletul de mason, daca a facut-o sotia sa Laura Calaceanu, insa este de asteptat ca portalul de stiri Opinia Timisoarei, unde cei doi sunt actionari, sa-si mai domoleasca tonul la adresa fratilor iluminati, in conditiile in care masonul jura sa pastreze secretele altui mason pentru a-l proteja, chiar daca aceasta implica ascunderea dovezilor unui delict. (Vlad Enciu)

 

4 Responses to RITUAL INITIATIC! Un avocat si un jurnalist din Timisoara bat la portile masoneriei! Acestia vor fi legati la ochi si condusi la templu, unde vor fi chestionati de venerabil si viitorii fratii din loja

  1. EU says:

    Ii leaga la ochi pentru ca celorlalti masoni sa nu le fie deconspirata identitatea dar avocatul si jurnalistul sunt prezentati in presa iainte de a fi acceptati in loja. Sesizeaza cineva ceva contraziceri aici sau e vorba de loja masinica imaginara. Presupun ca fiind acceptati, si ei la randul lor vor lega la ochi alti pretendenti pentru ca nici lor sa nu le fie deconspirata identitatea. Nimeni nu isi va da seama ulterior ca Varadeanu si Antonescu sunt masoni pentru ca viitorii pretendenti vor fi legati la ochi :)) Buna asta!

  2. Laurentiu says:

    Mai stau mult pe prima TV sa vad minunea???

  3. Alex says:

    Articolul e pe bune, va zic eu….. Cea mai naspa parte este atunci cand, legat la ochi te pun astia sa te apleci, iar in spate ai un mason adevarat. Dupa initiere, o sa fie chiar OK.

Leave a Reply

%d bloggers like this: