AVANSARE! Comisarul sef Mihaela Scornea, noul sef al Serviciului Judetean Anticoruptie Timis, participa activ la promovarea Zilei Indragostitilor

Retragerea la pensie a comisarului sef Emil Bercea, dupa cativa ani in care a condus Serviciului Judetean Anticoruptie Timis, a lasat calea libera pentru numirea in aceasta functie a unui ofiter de politie extrem de activ in lupta anticoruptie din aceasta zona.


Comisarul sef Mihaela Scornea a fost preferata de conducerea centrala a DGA pentru ocuparea functiei lasata vacanta de Emil Bercea, in conditiile in care, in 2016, a fost implicata in organizarea mai multor flagranturi reusite, mai cu seama in dosarele unor medici acuzati de luare de mita.

Aceasta numire confirma axioma de sistem potrivit careia, in Romania, femeile sunt mai eficiente in lupta anticoruptie, daca luam in calcul faptul ca Laura Codruta Kovesi rezista, in continuare, la varful Directiei Nationale Anticoruptie, in timp ce, in Banat, procurorul Lavinia Magdalena Macovei are un mandat solid, cu dosare grele, la conducerea DNA Timisoara.

Nu este exclus ca instalarea comisarului sef Mihaela Scornea in fruntea Serviciului Judetean Anticoruptie Timis sa favorizeze, intr-o anumita masura, tendinta partenerului sau de viata de a ajunge la conducerea Inspectoratului de Politie al Judetului Timis. Comisarul sef Aurel Scornea este, in prezent, seful Serviciului Cabinet si nu a facut niciun secret ca, la un moment dat, in cariera sa de ofiter de politie, si-ar dori sa ocupe si o functie de inspector sef.

Pana atunci, cei doi politisti cu functii importante din Timis nu ezita sa-si demonstreze public sustinerea si atasamentul, asa cum au fost surprinsi, nu cu  mult timp in urma, de Ziua Indragostitilor, in cadrul unei promotii la perne in forma de inimioara a magazinului Jisk… (V.E.)

 

8 thoughts on “AVANSARE! Comisarul sef Mihaela Scornea, noul sef al Serviciului Judetean Anticoruptie Timis, participa activ la promovarea Zilei Indragostitilor

  1. bre da multa minte iti mai trebuie sa te pozezi asa, esti de o prostie tulburatoare …….
    poate ne spune madam Scornea cum se face ca din relatarile jandarmilor mai toata ziua bate apa in piua prin biroul unei doamne procuror de la Parchetul Curtii, care ii face toate jocurile murdare…, dar nu pentru mult timp, pentru ca se pare ca stiu si structuriile despre potlogariile lor…..

  2. e firesc sa fie promovata miha scornea,prietenii stiu de ce, jar o sa mancati de acu inainte,brrr

  3. Tov Malcoci, esti in vizor, o sa ti faca dosar miha dragostea noastra pentru ca ai parcat masina in curtea politiei, mai bine te autodenunti si scapi basma curata.
    Vezi ca o intrebat pe la Parchetul Curtii de unde ai avut bani sa ti faci casa in Freidorf si poarta cu girofar, vecin cu Flucsa si Dorobantu, acu ca e sefa la DGA pune tunurile pe tine..

  4. Ilas scrii bine, insa azi sefa a fost turbata pentru poză si a pus recompensa pe capul tau, sa gasim o ” sesizare din oficiu cu puțin șantaj prin presa” modul de fabricare al dosarelor preferat al DGA Timis si sa te monitorizam! Aflam cine iti plătește publicitate și mergem peste el, îl convingem sa recunoască ca iti plătește publicitate de frică si gata dosarul de șantaj! Îți facem o percheziție mică, poate mai găsim ceva și sigur vor fi neste oameni care nu te plac și vor fi denunțători în cauza!!!

  5. poza asta am gasit-o si eu pe Facebook! au postat-o cei de la Jisk, pentru ca nu-si inchipuiau ca tocmai au pozat doi agenti 007! Mihaela,ar fi mai bine sa fie turbata pe cei care-si revendica plasarea ei la DGA si ascensiunea ei in sistem! chiar nu ne putem lepada, asa, de prieteni 😉

  6. Super tare, dacă o pozau paparazzii mai înțelegeam da’ sa te pui tu singura la poza pe pat in magaxin pt concursul de perinute cu inimioare,vai și amar! Aveți poze și de la concursul de lenjerie intima de la Victoria secret’s?

Leave a Reply