MEDIERE FINALA! Disputele din PMP Timis, aplanate elegant de presedintele executiv al partidului, Eugen Tomac! Fostul lider al organizatiei, Roxana Iliescu, nu a fost invitat la discutii

Scandalul din Filiala PMP Timis, cu “pucisti” si lideri de neinlocuit, se pare ca a fost aplanat de presedintele executiv al partidului, Eugen Tomac, si secretarul general adjunct Rizia Tudorache, care au venit, zilele trecute, la Timisoara pentru a lua pulsul organizatiei.


Paradoxal, de la intalnirea popularilor timiseni cu reprezentantii conducerii centrale a lipsit tocmai cel mai important exponent al PMP din administratia judetului, Roxana Iliescu, ceea ce denota o oarecare raceala intre trimisii lui Traian Basescu la Timisoara si fostul lider al filialei, care a sustinut pana in panzele albe ca un grup de “pucisti” au inlaturat-o de la conducerea organizatiei.

Faptul ca presedintele executiv Eugen Tomac nu a “socializat” politic, in cadrul scurtei sale vizite la Timisoara, cu Roxana Iliescu si cu grupul sau de sustinatori spune multe despre asa-zisa victorie a avocatei, din urma cu o saptamana, de la Bucuresti.

“Ziua de ieri a fost una plina de activitati. Am vizitat organizatiile PMP din Timis si Caras-Severin, am avut intalniri cu colegii din cele doua structuri si am stabilit calendarul actiunilor pentru perioada urmatoare. Ambele organizatii au lideri pe care ii respect foarte mult si care, sunt convins, vor avea suficienta determinare pentru a continua pe aceeasi linie politica. Le multumesc tuturor colegilor pentru implicare si dorinta de a face ca lucrurile sa mearga mai bine!”, a fost mesajul lui Eugen Tomac, postat pe pagina de Facebook a partidului. Asadar, la nivelul organizatiei PMP Timis nu se mai discuta despre pucisti si conducatori providentiali, ci doar despre lideri respectati, alesi in mod democratic. (Mara Ion)

Leave a Reply