EXCLUSIV! Lista ofiterilor care au prima sansa la preluarea functiei de inspector sef al Politiei Timis! VEZI cine poate face lobby pentru candidatii la fotoliul lasat liber de chestorul Ion Mirescu

Desi detasarea chestorului Ion Mirescu in functia de adjunct al Inspectorului General al Politiei Romane este cu caracter temporar, dupa cum se precizeaza in ordinul ministrului de Interne, la varful Politiei Timis s-a declansat, deja, lupta pentru putere.


Adjunctul sefului de inspectorat, comisarul sef Dan Stoicanescu si-a amintit brusc ca a fost coleg de clasa, la Lugoj, cu actualul presedinte al Consiliului Judetean Timis, Calin Dobra, si a lansat zvonul ca are prima sansa la fotoliul lui Mirescu. Mai cu seama ca are o relatie apropiata si cu fostul viceprimar Traian Stoia, cureaua sa de legatura cu celebrii frati Marius si Emil Cristescu. Prietenii stiu de ce…

Tot cu prima sansa la preluarea temporara a functiei de inspector sef al IPJ Timis pare sa cocheteze si actualul sef de Cabinet, comisarul sef Aurel Scornea, al carui principal atu este lobby-ul pe care i-l poate face sotia sa, comisarul sef Mihaela Scornea. Domnia sa conduce lupta anticoruptie in randul politistilor, pompierilor si jandarmilor din postura de sef al DGA Timis.

Nu in ultimul rand, un alt ofiter ce poarta in ranita “bastonul” de inspector sef, fiind considerat ca avand prima sansa, desigur, este comisarul sef Alin Petecel, seful Politiei Municipiului Timisoara, a carui ascensiune poate fi sustinuta de fostul inspector sef adjunct al Politiei Timis, comisarul sef Ioan Roibu.

Lista ofiterilor cu a doua sansa la fotoliul de sef temporar al IPJ Timis, pentru ca se pare ca s-a facut si o asemenea ierarhie secundara, il aduce in prim-plan pe comisarul sef Petru Rumega, seful Serviciului Politiei Rutiere, dar si pe ofiterii care, candva, in trecut, s-au inscris in cursa pentru aceasta functie. Printre acestia se numara comisarul sef Gheorghe Jurca, de la Serviciul de Investigare a Criminalitatii Economice, comisarul sef Nicolae Boia, seful Serviciului Arme, Explozivi, Substante toxice si, surprinzator, comisarul sef Filip Stancu, fostul sef al Politiei Rutiere, actualmente director al Directiei Regionale de Metrologie.

Nu este exclus ca pe aceasta lista sa fie consemnat, ca un premiu de consolare, si numele comisarului sef Cosmin Canavea, sef de birou in cadrul SICE, pentru contributia sa esentiala la prinderea in flagrant delict de coruptie a fostului sef al IPJ Timis, comisarul sef Sorin Muntean. (Vlad Enciu)

10 thoughts on “EXCLUSIV! Lista ofiterilor care au prima sansa la preluarea functiei de inspector sef al Politiei Timis! VEZI cine poate face lobby pentru candidatii la fotoliul lasat liber de chestorul Ion Mirescu

  1. Pai ati uitat sa-l treceti pe lista si pe Adonis Malancus, ca tot e la moda sa se scrie vrute si nevrute…

  2. Iti spun sigur ca Stoicanescu si Petecel s-au intalnit cu hoti dar Scornea doar i-a vazut pe la televizor pe infractorii prinsi de cei doi…si chiar si atunci a schimbat repede programul ca sa nu il zgarie vreunu prin ecranul plat de la el din birou. Daca Scornea ajunge inspector sef inseamna ca inspectoratul a ajuns la cel mai jos nivel…chiar sub nivelul marii

  3. Nu pe cand era la T.F. s-ua dat cele mai mari tunuri CFR? Nu tot atunci veneau trenurile burdusite cu tigari? P.S
    La T.F. nu plange nimeni dupa el!

  4. Eu zic ca dl. Cornea e cel mai potrivit. Are toate atuurile ; Este dedicat, are spate ( fata n-are), e mizdos, disciplinat. perseverent, nu bate campii, e din Arges, are dictie, e pregatit (sa preia functia), il iubeste femeile, tine cu Dinamo si e prieten cu nea Ion. Si mai are si alte puncte forte….Deci pe linie de comanda e beton, parerea mea. Problema e ca are cota mica la pariurile sportive…..

  5. Mizdosul este un neobosit cautator de mizda. Mizda este chestia aia cu gust bun dar care mirose urat si pe care toti si-o doresc, fie ei mai tineri sau mai in varsta. Sau ca sa fiu mai exolicit este opusul lulei. Sper ca acum ti-e clar. Hai pa !

  6. Fiecare petecel cu sacul lui , ori socru – roib , nevasta , politruci afaceriști păpușari , deci toți pretendenții ăștia sunt tineri și „ merituoși ” , garniturile s-au schimbat așa că e liber la tupeu , nesimțire și meritocrație . S-au trezit că nu mai au nici contracandidați , niște iluștrii atârnători în umbra analizelor de AN , AC și etc. cu situații în scădere altfel cum mai stau în scaune.

Leave a Reply