WANTED! Interlopul oradean Adrian Hladii, principalul suspect in cazul tinerei impuscate in cap cu un pistol de 9 mm! A fost dat in urmarire nationala, fiind cautat si in Timis

Suspectul principal in cazul crimei oribile de la Oradea, de miercuri dimineata, soldata cu moartea violenta a unei tinere in varsta de 24 de ani, impuscata in cap cu un pistol de 9 mm, este un interlop local, care a si fost dat in  urmarire locala si nationala.


Adrian Hladii, 38 de ani, cunoscut in mediul infractional bihorean sub porecla de “Adi Grasu”, a devenit un adevarat pericol public, in conditiile in care detine o arma letala, pe care n-ar ezita sa o foloseasca daca este “incoltit” de urmaritori.

Victima interlopului, Dalia Duca, 24 de ani, este fiica unui fost ofiter al Politiei Bihor, care a activat in anii ’90 la Serviciul judiciar, iar motivul crimei se pare ca nu este gelozia, ci o reglare de conturi.

Dupa tragedia de miercuri, Adrian Hladii este cautat de politistii din toata tara, insa este vehiculata si varianta unei tentative de sinucidere, intrucat in urma lui au fost descoperite pete de sange, pe iarba si pietre.

Dupa ce si-a ascuns BMW-ul in care a fost impuscata in cap Dalia Duca la circa 3 kilometri in camp, in dreptul Statiei de Epurare a orasului Oradea, barbatul s-a deplasat circa 50 de metri de-a lungul raului, pana in dreptul unui vad cu apa mai putin adanca, a trecut pe malul drept al Crisului Repede, unde politistii au identificat alte pete de sange.

Echipaje de politie au impanzit zona, au scotocit inclusiv cu caini de urma, insa n-au reusit sa dea de urma fugarului. Adrian Hladii continua sa fie cautat de catre politistii din Bihor si din judetele invecinate, dar si cu omologii lor din Ungaria.

Semnalmentele ucigasului din Oradea: varsta 38 de ani, inaltimea 1,73, constitutie robusta, par negru, ochi caprui. Persoanele care detin informatii despre locul unde se ascunde Adrian Hladii, sunt rugate sa sune de urgenta la 112. (G.I.)

Leave a Reply