PERCHEZITII! Traficanti de tigari din Lugoj, ridicati din asternuturi de mascati! Actiunea are loc intr-un dosar de contrabanda intrumentat de DGA, in care ar putea fi implicati politisti si militari

Valul national de perchezitii la traficantii de tigari a cuprins, astazi, inca de la primele ore ale diminetii, si municipiul Lugoj.


Politistii si jandarmii lugojeni, impreuna cu mascatii din cadrul Serviciului de la Operatiuni Speciale au descins la trei locatii din Lugoj, intr-o actiune de combatere a contrabandei cu tigari. Au fost perchezitionate mai multe locuinte, dar si autovehicule cu care se banuieste ca suspectii fac trafic.

Dupa ce, in urma cu cateva zile, mai multe perchezitii au avut loc la domiciliile unor persoane din Bihor si Hunedoara, printre care si cadre militare, este posibil ca descinderile de astazi, din Lugoj, sa aiba legatura cu acest dosar instrumentat de DGA, sub supravegherea procurorilor militari.

“Cauza a fost inregistrata urmare a sesizarii din oficiu a ofiterilor D.G.A. – S.J.A. Bihor, fiind vizate cadre militare din M.A.I. si M.Ap.N. alaturi de alte persoane civile care sunt suspectate de implicarea in activitati de contrabanda cu tigarete de provenienta Serbia si Ucraina”, se precizeaza intr-un comunicat al DGA. Vom reveni cu amanunte. (Vlad Enciu)

Sursa foto: cetateanul.ro

Leave a Reply