DREPT LA REPLICA! Avocata Jenifer Dancea anunta public ca nu-l “vaneaza” pe procurorul DNA Lucian Dolcu! “Cred ca nici dumnealui nu o duce o lupta cu mine!”

 

Subsemnata avocat Jenifer Dancea , membra a Baroului Timis, in baza art. 41 alin (1) din Legea 504/2002, va inaintez prezentul: DREPT LA REPLICA,  ca urmare a informatiilor false ce au aparut pe siteul Impactpress in articolul intitulat: CLASARE! Acuzatiile la adresa procurorului Lucian Dolcu, de la DNA Timisoara, demontate de Inspectia Judiciara! Scandalul mediatic provocat de avocata Jenifer Dancea, pornind de la fanteziile unui detinut, a “ingropat” un posibil caz de coruptie, cat si in emisiunea televizata a postului Tele Europa Nova – Bursa Afacerilor difuzata in cursul zilei de 15.05.2017, cu incepere de la ora 19, ce tind sa acrediteze ideea conform careia as fi restituit onorariul incasat de la clientul meu Lupau Samuel, cat si faptul ca as fi demarat o adevarata vanatoare impotriva domnului procuror Lucian Dolcu din cadrul DNA – Serviciul Teritorial Timisoara, va comunic o serie de inscrisuri oficiale ce demonteaza intreaga fabulatie.


Afirmatia folosita de publicatia Impactpress: “Dupa cum relateaza chiar avocata Jenifer Dancea, detinutului i-a fost restituita suma de 13.000 de euro, onorariul incasat pentru sustinerea apelului sau la Curtea de Apel” este mincinoasa. Clientul nu mi-a solicitat niciodata restituirea sumei, cum in mod eronat ati sustinut, iar eu nu am  returnat-o. Mai mult decat atat, numitul Lupau Samuel este in continuare clientul meu. Desi hotararea dumnealui este definitiva ea este ilegala. In aceste conditii, dosarul clientului se judeca, din nou, la Inalta Curte de Casatie si Justitie.

Ipotezele avansate atat televizat cat si scriptic in articolul antementionat sunt inselatoare pentru cititor. Juridic, in situatia domnului Lupau ar fi fost imposibila pronuntarea unei pedepse cu suspendare. Reducerea pedepsei s-ar fi putut obtine doar intr-o situatie exceptionala in baza Legii 682/2002, pe care din nou, ati prezentat-o distorsionat. Intreaga aparare in acest dosar s-a axat pe o cauza de incetare a procesului penal, in realitate reprezentand un grav viciu de procedura.

Eu am inregistrat la sediul DNA o solicitare din partea dumnealui, pentru efectuarea unui denunt, si nu domnul Lupau, in cursul anului trecut, insa nu se referea la ”acte de coruptie din Palatal Dicasterial”, iar DNA ul si-a declinat competenta la Parchetul de pe langa Tribunalul Arad. Niciodata nu am vorbit clientilor despre viata mea personala, insa dumneavoastra ati facut-o si este necinstit.

Referitor la afirmatiile dumneavoastra si ale invitatului emisiunii: “S-a folosit un procuror DNA pentru a se arunca o perdea de fum asupra unui posibil caz de coruptie la nivelul instantelor”; ”Ea, ce a incercat sa ne spuna: ca este vanata de procurorul Dolcu. Este prea mult. Prea mult! Scorul intre Jenifer Dancea si Lucian Dolcu e de 1 la 1 (…) insa atacu’ e condus de procuror(…) “; “Eu nu cred in povestea doamnei avocat Jenifer Dancea”;  arat ca nu este necesar sa credeti insa nici nu aveti dreptul sa prezentati fapte imaginare ca fiind reale. La DNA nu a existat niciodata un dosar penal pe numele meu pentru presupuse fapte de coruptie.

Eu nu duc o lupta personala cu domnul procuror Lucian Dolcu si cred ca nici dumnealui nu o duce cu mine. Derapajele dumneavoastra nu fac altceva decat sa stirbeasca din increderea cetatenilor in sistemul judiciar. Inspectia nu judeca si nu condamna magistrati!

Eu am sesizat o chestiune ilegala. Am facut-o publica doar dupa ramanerea definitiva a hotararii! O voi face de fiecare data cand ma voi confrunta cu ceva clandestin. Este de datoria mea. Surprinzator, este si datoria dumneavoastra! Ati tesut o intreaga poveste alegorica! Sunt convinsa ca nici macar domnul procuror Lucian Dolcu nu apreciaza o asemenea “aparare”. (I.P.)

4 thoughts on “DREPT LA REPLICA! Avocata Jenifer Dancea anunta public ca nu-l “vaneaza” pe procurorul DNA Lucian Dolcu! “Cred ca nici dumnealui nu o duce o lupta cu mine!”

  1. Jeniffer, puiule, zici ca nu l vânezi pe procurorul Dolcu si speri , (dar sper ma ta degeaba) nici el sa nu te vâneze, te imbeti cu apă rece, ne poți spune oare intr o buna zi de ce ai creat scandalul acesta dacă nu din disperare???

  2. Jenifer draga , esti un pic cam confuza cum dealtfel de manifesti si prin Barou. Nu stim c-i cu tine in ultima vrme, dar nu te mai recunoastem. Uite si privirea pirduta din poza de mai sus…spune ceva. Draga noastra suntem alaturi de tine. Florin si colegii.

  3. Inainte de toate nu este inteligibil acest raspuns la replica pare a fi mai mult o confesiune in forma unui intelept care imparte dreptatea..in contextul realitatii stirii..intrebarea retorica ar fi ce cauta procurorul cu politistul la un detinut in executare..sau cineva a vazut filme americane sau ordinea de control ierarhic in Romania sa modificat?!…e mai mult decat ilegal sa mergi in penitenciar sa culegi..probe..sau inspectia judiciara doarme sau statul de drept a luat o razna..

  4. Doamna avocat Jenifer,Lupau Samuel a vorbit si la telefon si prin camera unde era detinut ca va culcati cu un judecator de la curtea de apel . Atunci normal ca procurul a intrat pe fir si a inceput investigatia . Are tot dreptul sa faca asta

Leave a Reply