ANTI-VELO! Agentul Marian Godina sustine amendarea biciclistilor care nu vorbesc frumos cu politistii! Cazul femeii amendate cu aproape 2.000 de lei pentru ca nu avea far pe timp de zi, ironizat de celebrul agent de circulatie din Brasov

Agentul de circulatie Marian Godina a intervenit in scandalul femeii din Suceava amendata cu aproape 2.000 de lei, intr-una din diminetile trecute, pentru ca nu avea far si stop la bicicleta si, din solidaritate de cascheta, a simtit nevoia sa-i ia apararea politistului care a batut toate recordurile in materie de sanctiuni contraventionale aplicate biciclistilor.


Mai mult, politistul din Brasov devenit extrem de cunoscut in spatiul public datorita postarilor sale de pe reteaua sociala Facebook, sustine ca femeia ar fi scapat doar cu un avertisment si nu cu o amenda atat de mare, daca ar fi vorbit frumos cu agentul de la Rutiera si nu l-ar fi injurat pe politistul care a oprit-o in trafic.

„Ca jurnalist, daca vrei sa scrii un articol reusit despre Politia Romana, scrii ceva de rau, denigrator. Nu te poti astepta ca oamenii sa simpatizeze o institutie care ii sanctioneaza atunci cand gresesc, astfel ca succesul articolului este garantat, mai ales daca alegi ingredientele cu atentie.

Asa ca gasesti o tanti saracuta, care, neavand posibilitati materiale de a merge cu masina, se deplaseaza, sarmana, cu bicicleta. Aaa, si nici macar aia nu e a ei, e imprumutata. Si nu, nu mergea la discoteca, ci mergea la farmacie pentru ca fusese anuntata ca abia ii sosisera medicamentele necesare. V-ati sensibilizat deja? Buuun.

Si cum mergea asa tanti asta, pedaland pe drumeag transpirata, in scena intra militianul cel rau, batut in cap, care trebuie sa isi faca norma de amenzi. Si cum nu-s destui care incalca legea, bau-bau asta se leaga tocmai de biata femeie care intarzia la medicamente. Ma mir ca nu au scris ca pedala dupa insulina si ca mai avea cateva minute pana la soc, ar fi sunat si mai dramatic.

Militianul cel rau, in loc sa o duca cu girofaruri si sirene, o ia la intrebari ca de ce nu are elemente reflectorizante, buletin si alte porcarii d-astea de scrie in lege de ele si pe care unii mai prosti chiar le respecta. Si pentru ca femeia nu avea nimic in regula, primeste o amenda de 870 de lei. Nuuu, nu scrie ca poate plati jumatate din minim, ca apoi nu mai pare chiar asa rau militianul.

Si tot ca sa ne dea o lacrima pe obraz, nu scrie nimic nici de faptul ca doamna s-ar fi ales doar cu un avertisment, asa cum au primit alti doi biciclisti, in aceeasi zi, tot acolo, daca si-ar fi tinut pentru ea blestemele de Dumnezei si sfinti ce si le-a auzit colegul meu de la ea. In schimb ne este livrata o poza cu femeia care a achitat amenda si un titlu cu…

Unii mai trecuti prin d-astea, au vazut din poza ca p-v-ul fusese primit prin posta, semn ca doamna nu prea a colaborat. Apoi urmeaza sutele de comentarii la adresa politistului fara suflet.

Culmea, e acelasi politist care a fost la accidente cu biciclisti morti pe marginea drumului, iar cei care comenteaza sunt aceiasi care daca ar vedea un astfel de biciclist trecand pe langa un politist fara sa fie oprit, ar comenta cum il doare pe politist la cascheta de lege. Tot ei ar injura de mama focului politia daca ar fi implicati intr-un accident rutier din cauza unui biciclist neechipat corespunzator”, a scris Maria Godina pe Facebook. (V.E.)

2 thoughts on “ANTI-VELO! Agentul Marian Godina sustine amendarea biciclistilor care nu vorbesc frumos cu politistii! Cazul femeii amendate cu aproape 2.000 de lei pentru ca nu avea far pe timp de zi, ironizat de celebrul agent de circulatie din Brasov

  1. Cred ca aici nu-i vorba de dreptate, sau de lege, politistul ala e si el om si stie ce inseamna doua mii de lei pentru cineva de la tara. Indiferent unde se ducea femeia si a cui era bicicleta, e vorba de doua mii de lei domnule, Oricate ocari si blesteme i-ar fi trimis femeia direct sau indirect.

  2. Mai mariane, te-ai cam dat la fund. Carti, comentarii. nimic….. Auziram ca ai cam luat-o in mana si cu Academia. Ce se intampla cu tine ? Te pusera ai tai cu botu pe labe ?

Leave a Reply