ROBU, OUT! Referendum pentru demiterea primarului Timisoarei, Nicolae Robu! Un fost deputat PSD propune strangerea de semnaturi pentru “trimiterea acasa a desteptului suprem”

Transformarea Timisoarei intr-un imens santier, cu strazi si pasaje blocate de lucrari declansate haotic, concomitent, a intins la maximum nervii conducatorilor auto. Mai cu seama ca, la protestul cu claxoane, de azi dimineata, de sub geamurile primariei, primarul Nicolae Robu si-a permis sa-i catalogheze pe timisorenii care nu mai au rabdare, drept niste prosti care au reusit sa sara gardul in Gradina Domnului. Pe acest fond tensionat, un fost deputat PSD de Timis a decis sa propuna organizarea unui referendum pentru demiterea primarului Timisoarei.


Sub sloganul „Prostii Timisoarei, in transmisiune directa, cu sau fara claxoane: Nicolae Robu, OUT!”, fostul deputat Matei Suciu a publicat pe contul sau de Facebook o petitie, in care propune trimiterea acasa a “desteptului suprem” al orasului, un “urmas modern a lui Narcis”.

Pornind de la traficul infernal si protestul sirenelor de azi dimineata, Matei Suciu critica si pierderea unei investitii importante la Giroc, stadionul cu 16.000 de locuri, din cauza opozitiei lui Nicolae Robu.

“Dupa ce-a umplut urbea de semafoare, dupa ce-a repus in scena telenovela ieftina a bordurilor…foarte scumpe, dupa ce ne-a invitat in barci cu el, ma rog, in vaporase – fara sa-i pese ca Bega nu-i a familiei sale, deci nu poate fi “navigata” cum are unul sau altul chef, ci cu reglementari si institutii de profil, dupa ce i-a innebunit pe soferi si pietoni, cu intersectii blocate, artere inchise, santiere imposibile, dupa anunturi pompoase si rezultate penibile, Nicolae Robu a intrat intr-o alta faza, grava si periculoasa: a inceput sa puna frana proiectelor de dezvoltare reala a zonei, din simplul motiv ca nu-i apartin”, se precizeaza in petitia impotriva primarului.

Semnatarul Matei Suciu este convins ca orice alt timisorean poate fi un primar bun, oricine tine la urbea lui poate sa o administreze, nu s-o ingenuncheze.

Conform Legii 215/2001 a Administratiei publice locale, organizarea unui referendum pentru incetarea mandatului primarului se poate face la cererea in scris a cel putin 25% dintre locuitorii cu drept de vot, care se adreseaza prefectului.

Cu alte cuvinte, in conditiile in care Timisoara are 285.234 de cetateni cu drept de vot, petitia PSD trebuie semnata de 71.309 locuitori. (Mara Ion)

https://www.facebook.com/172674319443777/videos/1529572000420662/

2 thoughts on “ROBU, OUT! Referendum pentru demiterea primarului Timisoarei, Nicolae Robu! Un fost deputat PSD propune strangerea de semnaturi pentru “trimiterea acasa a desteptului suprem”

 1. Predecesorul a fost bun ca nu a deranjat pe nimeni;…acum ca Robu face ceea ce nu a facut cel dinaintea lui va deranjeaza.Cum ati vrea sa se faca lucrarile de reabilitare si modernizare a orasului?…sa dea solutii desteptii care vor sa-i ia locul ca sa putem fi de acord cu propunerea lor;…pana atunci lasati-l sa-si faca treaba ca si-o face bine si asta va deranjeaza!…mai bine v-ati consuma energiile punand umarul pro, nu contra, dovedind ca sunteti timisoreni adevarati care doresc sa faca din Timisoara o adevarata capitala europeana!

 2. Mai nene, noi intelegem ca trebuie sa-l perii ca cica are un intreg aparat care urmareste cum i se cultiva personalitatea si cum creste zilnic in sondaje precum productia de grau la hectar.
  Stiu ca intelegi ce spun pentru ca si matale tot comunist esti…. insa asta nu-i neaparat rau.
  Foarte bine ca face lucrari insa modul despotic in care conduce, felul hei – rupist in care le manageriaza si dragostea asta pentru pupincuristi, nu sunt de natura sa-i faca cinste.
  Ce ar fist daca baga orasul in santier in luna august cand mai toti sunt plecati in concedii iar copiii in vacanta…. cu vaporasele atat s-a laudat, a cheltuit iar acum se kk pe el cu explicatii puerile…
  A inchis Parcul Central pe timp de vara, pentru un an. Speram ca nu vrea sa alinieze arbustii cum a vazut el in nu stiu ce film…. Chiar nu se intreaba nimeni cine gandeste porcariile astea, in conditiile in care tocmai a terminat de reabilitat fantanile arteziene.
  Piata Libertatii arata ca plua, numai buna de a fi folosita ca heliport. Cica in Parcul Central face pista pentru avioane de mici dimensiuni.
  Ba nene, revino-ti cat mai e timp si renunta la metodele de intimidare, asa cum ai procedat cu Evidenta Populatiei.
  Si matale nea Stefane, in loc sa faci proza, mai bine te-ai apuca de munca, ca noi inca te platim.
  Suntem cu ochii pe voi….,

Leave a Reply