EXPLOZIV! Cine este politista din Timis cu care este atacat premierul Sorin Grindeanu? Agent la Rutiera, DGA, Oficiul National de Protectie a Martorilor, cu scurte stagii in jurnalism si muzica populara

In plina operatiune de evaluare si, posibil, retragerea sprijinului politic pentru Sorin Grindeanu, presa conectata la nevoile politice ale liderului maxim Liviu Dragnea incearca sa faciliteze lovitura de palat prin lansarea pe piata a unor informatii operativ-sentimentale, in care premierul banatean apare in combinatie cu o misterioasa politista, nume de cod Puica.


Conform dezvalurilor din presa cu epoleti, in perioada in care a fost ministru in Guvernul Ponta, Sorin Grindeanu ar fi musamalizat un scandal in care a fost implicata politista din Timis, prin transferul imediat la Bucuresti, la o structura de elita a Politiei Romane, respectiv Oficiul National al Protectiei Martorilor.

In aceasta combinatie apare, ca intr-un carusel al complicitatilor inalte, numele unor chestori din MAI, precum Gelu Oltean si Virgil Ardelean, dar si cel al miliardarului Ion Tiriac, care s-ar fi ingrijit ca diva din Timis sa fie cazata intr-o locatie discreta din complexul rezidential de lux North Area Lake View.

Trecand peste imaginatia scenaristilor, care incearca sa transforme o oarecare politista din Timis, fosta jurnalista si solista de muzica populara banateana, intr-o autentica Mata Hari social-democrata, trebuie remarcata furia adversarilor lui Sorin Grindeanu, care incearca sa-l zugraveasca pe premier in postura de sponsor generos al spioanei Puica, prea putin preocupat de soarta tarii. Dar, cine este politista in jurul careia s-a tesut tot acest scenariu desprins, parca, din seria Agentului 007?

Adriana Maria Tirica, fost actionar la Tipo Record SRL Timisoara, firma careia i-a suspendat activitatea in 2005, a lucrat o perioada in presa, la o publicatie locala patronata de un ofiter de politie, transformat in notar public, in paralel onorand o serie de angajamente muzicale la nunti, botezuri si alte ceremonii. A fost remarcata de mai-marii Politiei Timis, care au trimis-o la scoala de subofiteri, dupa care a fost angajata la Politia Rutiera.

“De la structura teritoriala a Politiei Rutiere a ajuns sa activeze in cadrul Directiei Generale Anticoruptie din cadrul MAI. De unde, la un moment dat, ar fi blocat pur si simplu baza de date a Politiei Rutiere Timis, afectand astfel inclusiv actiunea in desfasurare a unei misiuni secrete a ofiterilor acoperiti ai DGA”, spun reprezentantii presei cu epoleti.

Ulterior, prin grija lui Sorin Grindeanu, dupa cum apare in scenariul sexgate-ului, ar fi ajuns la Oficiul National al Protectiei Martorilor, pe un salariu anual de 33.420 de lei. In martie 2016, a candidat fara succes la un post de ofiter II in cadrul Brigazii Autostrazi si Misiuni Speciale a IGPR. “In acest moment totul ar duce spre o anumita locatie de pe stada Zagazului, din zona de fite a Herestraului, unde sta si Gelu Oltean, dar isi au birourile si Virgil Ardelean si Ion Tiriac, o locatie a carei costuri nu pot fi acoperite din salariul de politist sau/si al unuia de premier”, dezvaluie jurnalistii antipremier, chiar daca, in 2016, conform declaratie de avere, politista a fost retribuita cu 43.200 lei…

“Un adevarat amestec exploziv cu efecte incontrolabile daca este amorsat si folosit”, avertizeaza sforarii tentativei de denigrare a premierului Sorin Grindeanu, de fapt o pocnitoare de presa care, cu siguranta, va fi dezamorsata rapid, fara interventia providentiala a bodyguarzilor ideologici din culisele PSD. (V.E.)

3 thoughts on “EXPLOZIV! Cine este politista din Timis cu care este atacat premierul Sorin Grindeanu? Agent la Rutiera, DGA, Oficiul National de Protectie a Martorilor, cu scurte stagii in jurnalism si muzica populara

  1. A nu se intelege ca cea din foto este agenta Titica. Daca asta ar fi Tirica s-ar pupa singura in oglinda. In fapt Tirica e un zero barat care a fost impinsa de la spate de unu si de altul (fiecare intelege sensul expresiei cum crea). Din manelista suprema la lepa brena a ajuns pana si direct la MAI-DGA. Pfuai, asta da ascensiune!

  2. Ma baieti tind sa va dau dreptate. Parca pe vremea mea nu avea posteriorul asa bombat iar proeminentele anterioare parca erau mai estompate ( ca sa ma exprim academic ca doar am scoala…) Si in plus cand venea la raport, ori se lua curentul ori eram usor flambat. .
    Da, aveti dreptate, asta-i prea k lumea ca sa fie ea.
    Si ca sa o dau pe filosofie, la intrebarea : cine a fost primul , oul sau gaina, raspunsul este EU, Modestia m-a caracterizat intotdeauna.

Leave a Reply