BREAKING NEWS! Fostul secretar al Primariei Timisoara, Ioan Cojocari, a dezvaluit la Curtea de Apel ca viza de legalitate aplicata pe contractul asocierii dintre Poli Timisoara si Marian Iancu a fost doar o "opinie personala"    Printre premiantii Societatii Timisoara din acest an se numara Augustin Lazar, Mihai Sora si Tudorel Toader, ministrul Justitiei fiind distins cu premiul ”Secera si Ciocanul”.     Avocatul Florin Kovacs a anuntat ca va face plangere penala impotriva procurorului Bobby Stroescu, de la Parchetul de pe langa Judecatoria Timisoara, care tergiverseaza in mod suspect ancheta din dosarul accidentului de munca de la fabrica Intercolor    Ioan Cojocari, cel mai puternic functionar public din Timisoara ultimilor 25 de ani, a anuntat ca infractorul Marian Iancu a pierdut 9 milioane de euro din asocierea cu echipa de fotbal Poli    Un batran in varsta de 70 de ani a murit, astazi, la Spitalul Judetean din Timisoara, dupa ce a fost diagnostica cu gripa de tip A     Accident rutier soldat cu 1 mort si 12 raniti, pe DN 7, intre Deva si Arad, pe raza localitatii Lipova, dupa ce un microbuz cu 16 persoane la bord s-a ciocnit violent de un tir

PE SURSE! Cine este procurorul DNA acuzat ca ar fi “haituit si vanat” pe sefa Tribunalului Timis? Consiliul Superior al Magistraturii urmeaza sa se pronunte asupra acestor acuzatii

Dupa o colaborare impecabila cu procurorii DNA Timisoara, carora, intr-o vreme, le-a indeplinit toate dorintele legate de arestarea preventiva a suspectilor adusi la mandat, presedinta Tribunalului Timis a trecut, subit, in tabara adversa si a inceput sa critice derapajele luptatorilor anticoruptie.

“Dupa ani de telejustitie, in zornait de catuse, pare ca s-a uitat cu desavarsire ca, asa cum justitia nu sta intr-un singur om, anticoruptia nu inseamna o singura institutie. Anticoruptia inseamna procurori independenti, a caror onestitate sa nu fie pusa la indoiala nici un moment. Am fost la randul meu haituita si vanata de pigmei ce se pretind magistrati, avizi de publicitate si putere, care fac din distrugerea vietilor altora un tel”, acuza judecatoarea Adriana Stoicescu intr-o scrisoare publicata in urma cu cateva zile, facand si o dezvaluire socanta: a fost haituita si vanata.

Aceasta informatie lansata in premiera de presedinta Tribunalului Timis a fost verificata de investigatorii Impact Press, iar rezultatul este cu adevarat surprinzator. Potrivit surselor noastre din justitia locala, Adriana Stoicescu a decis sa “rupa” colaborarea fara rezerve cu DNA Timisoara in data 17 octombrie 2016, in urma retinerii politistului de frontiera Mihaitoaia Fiat Nicu, delegat la DIICOT, prins in flagrant in timp ce primea suma de 7.000 de euro pentru a interveni pe langa procurori in dosarul agentului Ilin Dragan, de la Sectia 2 Politie.

In conditiile in care, din monitorizarea convorbirilor lui Mihaitoaia Fiat Nicu, a iesit la iveala faptul ca acesta ar avea o relatie mai mult decat institutionala cu presedinta Tribunalului Timis, procurorii DNA au incercat sa documenteze aceasta legatura, pentru a exclude orice fel de complicitati in perspectiva solutionarii dosarului de coruptie de la DIICOT. Judecatoarea Adriana Stoicescu a considerat frustranta monitorizarea sa anticoruptie, de neconceput, motiv pentru care a anuntat Consiliul Superior al Magistraturii ca este haituita si vanata.

Procurorul DNA la care se refera presedinta Tribunalului Timis in scrisoarea exploziva de acum cateva zile, “pigmeul ce se pretinde magistrat”, este nimeni altul decat Codrin Gavra, care a confirmat, confidential, faptul ca a fost reclamat la CSM. De altfel, chiar Mihaitoaia Fiat Nicu recunoaste, intr-o inregistrare aflata la dosar, ca anchetatorii anticoruptie i-au cerut sa “dea” un judecator sau un procuror.

Este posibil ca judecatorul la care se face referire sa fi fost chiar presedinta Tribunalului Timis…

Reamintim ca procurorul Codrin Gavra are o experienta in magistratura de aproape 21 de ani, a fost delegat si apoi numit definitiv la DNA Timisoara in urma cu doi ani, iar inainte de aceasta avansare profesionala a fost sef Sectie urmarire penala la Parchetul de pe langa Tribunalul Arad. Pentru merite deosebite in activitatea profesionala desfasurata in perioada 2011 – iunie 2012, a fost evidentiat de fostul Procuror General al Romaniei, Laura Codruta Kovesi… (Vlad Enciu)

2 Responses to PE SURSE! Cine este procurorul DNA acuzat ca ar fi “haituit si vanat” pe sefa Tribunalului Timis? Consiliul Superior al Magistraturii urmeaza sa se pronunte asupra acestor acuzatii

  1. Becaria says:

    Bravo Codrin! Este un procuror bun care si face treaba.E normal ca daca din interceptari reiese ca un magistrat este in legatura apropiata cu un infractor ,sa se faca verificarile necesare. Iar despre magistratii judecatori din Timisoara(unii !!!) …adevarati pigmei.

  2. Laura says:

    Ce sa faci cand lindicu e mai tare ca neuronul?

Leave a Reply

%d bloggers like this: