ALARMA! Pericol de explozie la una dintre cele mai importante fabrici din Timis! Pompierii au evacuat 400 de persoane, iar un angajat a facut atac de panica si a fost transportat la spital

Nu mai putin de 400 de persoane au fost evacuate, joi, iar una a avut un atac de panica si a necesitat ingrijiri medicale, in urma izbucnirii unui incendiu cu pericol de explozie la atelierul mecanic al fabricii Zoppas din orasul Sannicolau Mare.


Potrivit Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta al judetului Timis, pompierii au fost solicitati sa intervina pentru stingerea unui incendiu cu pericol de explozie, care a izbucnit la atelierul mecanic al unei fabrici din orasul Sannicolau Mare.

“ISU Timis a fost solicitat sa intervina pentru lichidarea unui incendiu cupericol de explozie la furtunurile ce alimentau tuburile de Oxigen si Acetilena de la procesul de sudura la un atelier mecanic, cu o suprafata de aproximativ 30 mp din cadrul unei hale de aproximativ 18.000 mp”, arata ISU Timis.

Pentru ca exista pericol de explozie, au fost evacuate aproximativ 400 de persoane, din anexa cu birouri ale halei, iar o persoana a avut un atac de panica si a necesitat ingrijiri medicale.

“Au intervenit o autospeciala de lucru cu apa si spuma, un autocamion, o motopompa, un ofiter si sapte subofiteri din cadrul statiei de pompieri Sannicolau Mare si SPSU al fabricii”, se arata in comunicatul de presa al ISU Timis. (V.E.)

 

Leave a Reply