BREAKING NEWS! 200 de pasageri care circulau cu trenul InterRegio 1691, pe ruta Bucuresti – Timisoara, au fost evacuati, duminica seara, dupa ce locomotiva a luat foc in gara Recas     Tribunalul Timis a decis sa respinga propunerea DIICOT de arestare preventiva a contrabandistilor sarbi, care au fost prinsi transportand tigari cu cisterna    Un agent de politie din Timis a fost lovit cu piciorul in cap de un tanar in varsta de 26 de ani, dupa ce a fost incatusat cu intentia de a fi condus la sediul politiei    Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat ca nu l-ar fi trimis in misiune pe politistul din Timis, pentru a-l retine pe Marcel Lepa, fara a avea vesta antiglont     O mapa cu hartile sistemului de canalizare din Timisoara, care dateaza din 1895, a fost donata orasului banatean de catre primarul din Munchen, Manuel Pretzl    Lucian Ursuletu, actualul purtator de cuvant al Pro Romania Timis, si-a celebrat casatoria cu Delia Pirsan, fiica fostului rector al Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara a Banatului, Paul Pirsan! Casa de Piatra!

CASCHETA IN CUI! Inspectorul sef al Politiei Timis, chestorul Ion Mirescu, iese la pensie incepand cu data de 31 iulie! VEZI cine se bate pentru o functie tot mai vanata de catre politistii de partid

Dupa aproape 30 de ani de cariera, chestorul Ion Mirescu, inspectorul sef al Inspectoratului Judetean de Politie Timis, s-a decis sa-si puna cascheta in cui si sa iasa la pensie.

Graba de a se elibera de responsabilitatea unei functii tot mai vanate de catre politistii de partid poate fi pusa pe seama discutiilor despre modificarea legislatiei specifice si riscul de a pierde sume importante de bani din pensia previzionata la peste 13.000 de lei, insa nu este de ignorat nici varsta sa relativ tanara, de doar 55 de ani, si posibilitatea de a accepta oferte de job speciale, cum a fost si cazul chestorului de penitenciare Ioan Bala, directorul mega proiectului imobiliar Openville Timisoara.

In aceste conditii, inspectorul sef de numele caruia se leaga eradicarea coruptiei din Politia Timis si-a depus raportul de pensionare, iar presedintele Klaus Iohannis a fost de acord si semnat, joi, incetarea raporturilor sale de serviciu cu Ministerul Afacerilor Interne, incepand cu data de 31 iulie.

Dupa cum Impact Press a dezvaluit in urma cu doua saptamani, dupa retragerea la pensie a chestorului Ion Mirescu, misiunea formarii unei echipe competente care sa conduca destinele Politiei Timis pare sa-i revina comisarului sef Dan Stoicanescu, inspectorul sef adjunct care, in prezent, gireaza conducerea institutiei. Printre candidatii interesati de ocuparea fotoliului de inspector sef se numara, fireste, Dan Stoicanescu – care revine in carti, cu sanse marite, pe filiera de serviciu a fratilor Cristescu -, dar si Daniel Tudorescu, Aurel Scornea si Mugur Poenar, actualul sef al BCCO Timisoara. (G.I.)

6 Responses to CASCHETA IN CUI! Inspectorul sef al Politiei Timis, chestorul Ion Mirescu, iese la pensie incepand cu data de 31 iulie! VEZI cine se bate pentru o functie tot mai vanata de catre politistii de partid

 1. O parere says:

  Bla bla ; Alcineva ! Nu din IJP Timis .

  • Nea Gica says:

   Prostule ! N-ai inteles nimic.! Crezi ca cei din afara n-au papagalii lor? Ba sa fie din interior ca la astia macar le stim metehnele si daca nu fac altceva ca cei de mai sus , macar fac rating. Sau poate ai vrea sa vina din Germania ?
   Uite eu de exemplu, nu sunt prea destept n-am nici o inteligenta sclipitoare, dar am fost muncitor si carismatic si m-am descurcat…..si n-am venit din Germania. Toti ma laudau….. Ce vremuri…..Singurul meu defect e ca mi-a placut botanica…..

 2. Nea Gica says:

  Extraordinar! Cine ar fi crezut ca peste numai 3 zile vom spune : “pe vremea lui nea Ion…” sau ma rog “nea Mitica”… da las ca-l mai chemam noi pe la asociatie sa ne mai povesteasca de la capitala una, alta.
  Referitor la pronosticuri, eu as fi foarte rezervat, si va dau si motivele : 1. Nea Dan e capabil da cica nu l-ar lasa nevasta. 2. Nea Daniel (cantaret si el) cica ar fi pacatuit prin faptul ca a suflat in torogotu lui Pomohaci. 3. Nea Aurel, cica a pus si el gura pe acelasi torogot, numai ca a tras in loc sa sufle. 4 Nea Mugur – cica ar fi distribuit in filmul asta doar ca figurant. Eu unul as paria pe nea Alin (axa Bucuresti-Tm) sau nea Ghita (pe axa Damasc – Bucuresti). Agentia din Soarelui le da cote bune.

  • EU says:

   Bravo. Asta vreau sa zic di eu. Niste nume ce se vehiculeaza pe aici de te doare mintea. Auzi si tu, Tudorescu, Scornea. Niciodata, oricum le e prea mare caciula functiilor pe care le au acum, ce sa mai vb de insp sef. Eu pun un bilet pe nea Alin.

 3. Mariana says:

  Nea Alin pe varianta socrului Roibu ( axa Toma Zaharia -Moisă Andraș – bineînțeles că în contumacie – și scheletele aferente ) de fapt ce mai este poliția și cine sunt ei , ce viață era așa i nea Dorele , prin vamă pe la Jimbolia și nu numai .

 4. Stefan says:

  218 Art 41 si art 42 din 2002. Habar Nu avea. Infractiuni stia sa faca cu gruparea lui

Leave a Reply

%d bloggers like this: