PE SURSE! Carabina de vanatoare a “regelui micilor” din Giroc, descoperita intr-un jeep abandonat langa Buzias! Acesta ar fi reusit sa fuga in momentul in care a fost oprit pentru control

Un incident petrecut in noaptea de 7/8 septembrie, in jurul orei 4, la iesirea dintr-un fond de vanatoare din zona Buzias, da mari batai de cap politistilor Serviciului Arme, Explozivi, Substante Periculoase din cadrul IPJ Timis, in conditiile in care cercetarile conduc catre un important om de afaceri din Timisoara.


Acesta si-ar fi abandonat arma de vanatoare si jeep-ul pe care-l conducea si ar fi disparut in noapte, in momentul in care a fost oprit de jandarmi pentru un control de rutina.

Carabina prevazuta cu amortizor si luneta cu infrarosii a fost preluata de comisarul sef Nicolae Boia, seful SAESP, care incearca sa faca legatura de cauzalitate intre arma abandonata si proprietarul acesteia, Ion Florin Fedor, patronului firmei Femadar, din Giroc, pentru a dispune masurile legale ce se impun.

Respectiv, conform Legii 295/2004 privind regimul armelor si al munitiilor, amenda contraventionala cuprinsa intre 5.000 si 10.000 de lei, anularea permisului de port-arma si interdictia de a achizitiona alta pusca timp de cinci ani.

“A fost oprit la iesirea din fondul de vanatoare de un echipaj format din jandarmii Stanciu si Gruescu. Intrucat avea asupra sa o arma prevazuta cu amortizor si luneta cu infrarosii, ambele interzise de lege, a sarit si a fugit in noapte, abandonand atat masina, un jeep Toyota Hilux, cat si carabina. S-a alergat dupa el prin vie, dar nu a mai fost prins. Carabina a fost ridicata de seful de la Arme, Nicolae Boia”, ne-au dezvaluit surse din cadrul Jandarmeriei.

Deocamdata, atat seful Serviciului Arme, Explozivi, Substante Periculoase din cadrul IPJ Timis, comisarul sef Nicolae Boia, cat si reprezentantii Inspectoratului Judetean de Jandarmi Timis au refuzat sa comenteze incidentul.

Reamintim ca, in urma cu doi ani, paznicul de vanatoare al fondului din Giera, Cristi Buzatu, finul omului de afaceri Florin Fedor, a fost prins conducand acelasi jeep Toyota Hilux, in care transporta animale proaspat vanate.

Revenind la incidentul din noaptea de 7/8 septembrie, nu este exclus ca ancheta sa fie destul de greu de efectuat, in conditiile in care Ion Florin Fedor este consatean cu Nicolae Boia, acesta domiciliind in Giroc, dar si nasul comisarului sef Petru Rumega, seful Serviciului Politie Rutiera Timisoara. (Vlad Enciu)

9 thoughts on “PE SURSE! Carabina de vanatoare a “regelui micilor” din Giroc, descoperita intr-un jeep abandonat langa Buzias! Acesta ar fi reusit sa fuga in momentul in care a fost oprit pentru control

  1. fuga e rusinoasa, dar e sanatoasa, ce oameni rai sunteti fedor facea jogging prin via lui Craciunescu de la Buzias dis de dimineata:))))
    oare de ce nu a iesit tovarasu Boia fotbalistu cu un comunicat de presa sa anunte poporu despre incident, asa cum a facut cu cei de la Belint??
    ca oricum DGA e cu ochii pe dosar si daca nu ii anuleaza permisul de port arma la soarecu asta pentru pierderea armei, o sa fie bai mare

  2. Micu Buia o sa faca o foarte mare legatura de cauzalitate , e priceput maxim in ale politiei , functie de interesele diferitilor regi din Giroc . Mai sapati prin zona ca e cartierul tuturor posibilitatilor , e foarte reprezentativ în regi și printese care stau in dosul regilor .

  3. Nu ar fi primul abuz al Tov. Boia, dacă l-ar face pe individul ăsta scăpat. A făcut el mai multe în dorința de a ajunge inspector șef. Vor ieși la iveală toate …la timpul lor. O să-ți dai cu stângul în dreptul tov. Boia, ca un mare fotbalist ce ai fost. Mult succes!!

  4. Nu ar fi primul abuz al Tov. Boia, dacă l-ar face pe individul ăsta scăpat. A făcut el mai multe în dorința de a ajunge inspector șef. Vor ieși la iveală toate …la timpul lor. O să-ți dai cu stângul în dreptul tov. Boia, ca un mare fotbalist ce ai fost. Mult succes!!

  5. Nu ar fi primul abuz al Tov. Boia, dacă l-ar face pe individul ăsta scăpat. A făcut el mai multe în dorința de a ajunge inspector șef. Vor ieși la iveală toate …la timpul lor. O să-ți dai cu stângul în dreptul tov. Boia, ca un mare fotbalist ce ai fost. Mult succes!!

Leave a Reply