BREAKING NEWS! Un taximetrist din Lugoj a fost ucis cu mai multe lovituri de cutit de doi adolescenti din Darova    Un transportator important din Timisoara, la un pas sa-si inchida firma din cauza abuzurilor la care este supus de un agent de la Politia Rutiera    ACS Dumbravita a promovat in divizia C la fotbal, dupa ce la baraj a trecut lejer de Viitorul Simian, din Mehedinti, cu scorul total de 11-0    Sindicatul EUROPOL protesteaza fata de decizia judecatorilor de a-l condamna pe fostul deputat Cristian Boureanu doar la 2 ani si doua luni de inchisoare cu suspendare pentru ultraj si plata a 7.000 de euro     Agentia Terra Tourism, din Bucuresti, si-a anuntat partenerii si clientii ca nu-si mai poate onora obligatiile contractuale, ca va declansa procedura insolventei, si le-a recomandat sa se adreseze asiguratorului City Insurance    Fiul unui roman casatorit cu o indianca, Dinu Alex, din orasul Arumanoor, s-a sinucis dupa infrangerea Argentinei cu Croatia

ACUZATIE EXTREMA! Abuzul in serviciu ucide, iar primarul Robu canta! Deputatul Adrian Pau cere primarului Timisoarei sa faca publica documentatia lucrarilor de la poarta criminala

Deputatul Adrian Pau a lansat un atac devastator la adresa primarului Timisoarei, Nicolae Robu, pe care-l acuza de abuz in serviciu, dupa ce lucrarea de la poarta de intrare in Timisoara, care a ucis un tanar in varsta de 24 de ani in timpul furtunii de duminica dupa-amiaza, a fost atribuita direct unei firme de casa a Primariei, abonata la contracte si bani publici.

Politicianul PSD se intreaba care au fost motivele care au stat la baza emiterii unei autorizatii in regim de urgenta, in conditiile in care, la vremea respectiva, reabilitarea portii de est a Timisoarei era o prioritate edilitara veche de 26 de ani.

“Dimensiunea tragica lasata de furtuna care a venit peste Timisoara trebuie neaparat sa aduca in atentie cauzele care au condus la atat de multe victime. M-am oprit in prima faza la tragedia de pe Calea Lugojului.

Cunosc foarte bine povestea acelei porti de intrare in oras si am atras atentia inca de atunci dar primarul Robu considera ca orice ii franeaza elanul are conotatie politica. Poarta criminala a fost reparata, in anul 2015, printr-un contract de incredintare directa, iar conform declaratiilor oficiale proiectul a fost realizat de catre Directia de Urbanism!

Stim cu totii ca Directia in cauza nu are aceasta abilitate si este discutabil care sunt documentele care au stat la baza emiterii Autorizatiei de Construire in cazul lucrarilor de acolo… daca exista o astfel de autorizatie! Solicit public primarului Robu sa publice documentatia care a stat la baza lucrarilor efectuate acolo pentru ca astfel de lucrari ucid! Daca a fost vorba de o dispozitie a primarului il invit sa-si asume aceea dispozitie! Il asigur pe domnul primar ca nu este vorba de absolut nici un act politic, ci de un act pur administrativ pe care-l invit sa si-l asume!

Autorizatie 1407/2014! In regim de Urgenta! Refacere structura de rezistenta! Modernizare obiectiv! Modernizarea nu este in regim de urgenta. Nu este politica! Este legislatie! Cred ca si regimul de proprietate al terenului trebuie vazut! Tot legislatie! Incerc sa ma pun in postura rudelor victimei nu in postura de politician! Cineva a incalcat legea si nu este contraventie! I s-a cerut demisia lui Ponta in cazul Colectiv. Acum suntem pe alte pozitii si legam totul de politica! Zic si eu!

Reamintim ca, in luna februarie 2015, primarul Nicolae Robu a anuntat ca poarta de intrare in Timisoara dinspre Lugoj va costa pana in 60000 de euro, urmand ca suma finală să se decida prin licitatie. Ulterior, edilul a preferat sa faca doar o poarta pentru a nu fi obligat de pragul de 100.000 de euro sa faca licitatie, chiar daca avea alocate sumele de bani pentru cel putin doua porti. Purtătoarea de cuvant a primariei de la acea vreme, Alina Pintilie, a confirmat in luna februarie ca in bugetul local din 2015 au fost alocati pentru cele doua porti de intrare in Timisoara suma totala de 700.000 de lei, adica peste 160.000 de euro. (G.I.)

Sursa foto: pressalert.ro

Leave a Reply

%d bloggers like this: