Interlopi din clanul Cordunenilor au asigurat paza la procesul lui Liviu Dragnea! Demonstratie de forta cu “gorile” incercata de secretarul general adjunct Codrin Stefanescu (Vezi VIDEO)

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a venit astazi la Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) pentru a-l sustine si proteja pe liderul social-democrat Liviu Dragnea, in procesul in care este inculpat pentru instigare la abuz in serviciu.


Dezbaterea in acest dosar s-a reluat de la inceput, dupa pensionarea intempestiva a unui judecator. “Este prietenul si camaradul meu!”, a precizat Codrin Stefanescu in momentul in care a ajuns in fata salii de judecata, insotit de cativa bodyguarzi.

Din nefericire pentru fruntasul PSD cu chelie, toata demonstratia de forta pe care a incercat sa o faca in tentativa de a arata ca-l sustine neconditionat pe marele pescar din insula Belina s-a intors impotriva sa si a imaginii partidului ca un bumerang, dupa ce a fost filmat ca se intretinerea amical cu mai multi interlopi fiorosi, membri ai clanului Cordunenilor.

Liviu Dragnea a fost prezent la Inalta Curte in procesul in care este judecat pentru angajarea ilegala a doua membre de partid la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) Teleorman. Liderul PSD a refuzat sa dea declaratii jurnalistilor, in timp ce un grup de protestatari strigau “Justitie, nu coruptie! La puscarie! Infractorule!”, fluturand o pereche de catuse. (V.E.)

 

 

Leave a Reply