EXCLUSIV! Jandarmii care asigura paza la Judecatoria Timisoara, in alerta maxima! Politistii de la Dumbravita, care vin inarmati la instanta, citati la un nou termen de judecata

Jandarmii care asigura paza instantei la Judecatoria Timisoara asteapta sedintele de maine in stare de alerta, cu vigilenta la maxim, dupa ce in urma cu o luna au fost nevoiti sa faca rapoarte din cauza unui justitiabil care a intrat in cladire avand asupra sa un pistol cu glont.


Maine dimineata, incidentul se poate repeta, in conditiile in care agentii de la Politia Dumbravita, care obisnuiesc sa vina inarmati la procese, au un nou termen in dosarul scandalului de la clubul de noapte Heaven.

Tocmai de aceea, cu siguranta, jandarmii de la intrare vor face controale temeinice tuturor justitiabililor care vor intra in Palatul Dicasterial.

“Incidentul de la termenul trecut, cand agentul de politie Ovidiu Lese si-a fluturat pistolul de serviciu prin sala de judecata, fara sa fie evacuat de doamna judecator Anita Balaban, a fost adus la cunostinta conducerii IPJ Timis, dar si a Consiliului Superior al Magistraturii. Asemenea tentative de intimidare nu pot fi tolerate, mai cu seama ca vin din partea unor angajati ai statului”, ne-a comunicat avocata Carmen Obirsanu.

De altfel, dupa demonstratia de forta a politistului Ovidiu Lese – tovaras pe Facebook cu interlopul Vio Blondu, unul dintre locotenentii imparatului orasului Sorin Udrea , reprezentanta tinerei care a fost la un pas sa fie agresata sexual la Heaven a solicitat stramutarea procesului la alta instanta, insa cererea sa a fost respinsa.

O parte dintre motivele stramutarii au scos in evidenta legaturile dintre politistii de la Dumbravita si diversi magistrati de la instantele din Timisoara, dar si afinitatile dintre procurorul de caz si judecatorii care au solutionat cerererile de recuzare depuse pana acum.

Printre persoanele influente care graviteaza in jurul acestui dosar, in conditiile in care se face un lobby discret pentru retragerea autorizatiei unei firme de paza si protectie, beneficiarii din umbra intuindu-se, ii regasim pe fostul presedinte al Tribunalului Militar Timisoara, colonel magistrat Constantin Meuta, tatal iubitei lui Ovidiu Lese, dar si procuroarea Alina Mirea, de la Parchetul de pe langa Tribunalul Timis, aflata in fan-grupul Lese, procuroarea Lavinia Rus, care a clasat o alta plangere impotriva agentului Daniel Brinzan, precum si alti membri ai sistemului asupra carora vom reveni. (V.E.)

5 thoughts on “EXCLUSIV! Jandarmii care asigura paza la Judecatoria Timisoara, in alerta maxima! Politistii de la Dumbravita, care vin inarmati la instanta, citati la un nou termen de judecata

 1. Este al doilea caz pe care eu il cunosc cind agentul Brinzan pozeaza ca victima si pretinde daune materiale. Cu aceasta ocazie constat ca agentul si-a facut un obicei in a cere bani din asa pretinse agresiuni.
  In cazul de fata ce cauta acest politist in cabina de wc peste tanara?

 2. Bah ce oameni… Lese are alta prietena de ceva timp, acuma chiar l-ati pus in incurcatura, ce o sa zica fata acuma?!? Sunteti invidiosi ­čÖé
  Acum 2,3 zile scriati de superpolitistii de la Dumbravita si acuma iar o dati pe rautati

 3. Doamna, cu tot respectul, dar procesele se castiga in instanta, nu cu articolele platite in presa. A aruncat niste nume mai sus domnul ziarist care nu au nici o treaba cu personajele implicate. Ca si cum as zice eu de dvs. ca v-am vazut in compania domnului Ilas, ieri. Niste nume aruncate fara nici cea mai mica proba. Asta inseamna sa ai impresia ca esti ziarist, dar de fapt te prostituezi pe bani la oricine te solicita.
  P.s. : sa nu uitam ca sotul doamnei avocat a fost politist, candva, demult

 4. Doamna avocat de ce nu recunoasteti ca v-a placut de domnul Brinzan de la primul termen de cand v-a complimentat pentru tinuta aleasa cu acea ocazie. Spune-ti direct: ÔÇťimi plac barbatii mai tineriÔÇŁ . Da-ti fr├óu liber sentimentelor

 5. Vad ca lumea e deranjata de articol, se fac speculatii, se ajunge la bani, ultima incercare de discreditare a ziaristilor corecti. Cu tot respectul, dar cand esti absolvent de liceu economic si te trezesti procuror, sigur ca totul ti se pare o marfa. Doamna avocat Obirsanu poate fi vazuta in compania domnului Ilas si la televizor, nu e nevoie de barfe, in timp ce conexiunile unora de pe Facebook tradeaza anumite simpatii si interese. Sotul doamnei Obirsanu a fost comisar sef la Politia Timis, sef la Juridic, dar nu cred ca trebuie sa-i fie rusine de asta. In schimb, unora le e rusine sa iasa in fata si sa spuna – sunt urat, singur, nimeni nu ma vrea, ce e de facut

Leave a Reply