SOC! Politist bataus de la Brigada Operatiuni Speciale Timisoara, dosar penal pentru loviri si alte violente

Agentul principal Ion Murgilasi, de la Brigada Operatiuni Speciale Timisoara, va raspunde penal pentru loviri si alte violente, dupa ce a snopit in bataie un chelner, chiar la propria nunta. Incidentul s-a petrecut sambata seara, la un restaurant din Motru, unde lumea buna a venit sa-i  sarbatoreasca pe cei doi miri, sub atentia ceremonioasa a nasului, Ginel Jianu, nimeni altul decat primarul orasului.


Distractia a fost umbrita, la un moment dat, de izbucnirea nervoasa a mirelui, care a lovit cu pumnul in fata pe unul dintre chelneri. Motivul este unul de-a dreptul halucinat: tanarul Tiberiu Udroiu, elev, in varsta de 18 ani, s-a trezit cu nasul rupt pentru ca nu i-ar fi permis fiului mirelui, in varsta de 8 ani, sa intre in sala de ceremonii in timpul dansului mirilor.

Ulterior s-a dovedit ca usa localului a fost inchisa pe dinauntru, pentru efectele cu gheata carbonica, iar minorul nu avea cum sa intre. Victima a fost transportata la spitalul din Motru, insa medicii au refuzat internarea, pentru ca incidentul cu finul primarului ar fi trebuit anuntat la politie. Astfel, parintii tanarului batut au decis sa mearga la Targu Jiu, unde acesta a si fost internat.

“In cauza s-a intocmit dosar penal pentru lovire si alte violente pentru agresor, urmare a faptului ca incidentul a fost anuntat la politie de personalul medical al Spitalului Motru. Pentru continuarea cercetarilor se asteapta insa declaratia tanarului, in caz contrar dosarul va fi clasat”, a declarat Miruna Prejbeanu, purtatorul de cuvant al IPJ Gorj.

Conform ultimelor informatii, mireasa, de profesie medic, ar fi decis sa puna capat casniciei, imediat dupa ce a aflat despre obiceiurile violente ale celui ce i-a fost sot doar cateva zile… (G.I.)

Leave a Reply