Noapte tragica in Timis! Patru persoane au decedat in urma a doua accidente rutiere provocate de soferi cu probleme penale

Patru oameni au murit in doua accidente diferite in judetul Timis, in noaptea de joi spre vineri. In cazul primului accident, soferul care a provocat tragedia consumase alcool. Una dintre victimele celui de-al doilea accident avea cinci copii, informeaza News.ro.


Potrivit politistilor, primul accident s-a petrecut in noaptea de joi spre vineri, la intrarea in Lugoj, dinspre Jabar. Un sofer a lovit mortal un barbat si o femeie care se pare ca circulau pe marginea soselei pe aceeasi bicicleta sau pe langa ea.

Soferul avea viteza mare si ar fi franat abia dupa impact. Urmele de frana masoara aproximativ 200 de metri.

Politistii l-au verificat pe sofer cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 0,15 mg la mie alcool in aerul expirat. Barbatul a fost dus la Spitalul Municipal Lugoj pentru recoltarea de probe biologice si i s-a intocmit dosar penal pentru ucidere din culpa. O vesta reflectorizanta a fost gasita la locul accidentului, semn ca cei doi, barbatul si femeia, erau pregatiti pentru a circula pe timp de noapte.

In cel de-al doilea accident care a avut loc in noaptea de joi spre vineri, doi tineri s-au rasturnat cu masina pe o distanta de aproximativ 50 de metri, intre localitatile Gottlob si Tomnatic din judetul Timis.

Soferul a pierdut controlul volanului, a derapat, a parasit soseaua lovind malul unul sant peste care a sarit, apoi s-a rostogolit pe un teren agricol la 50 de metri distanta de sosea. In masina se aflau soferul de 36 de ani si un alt barbat de aceeasi varsta, cei doi murind pe loc.

A fost nevoie de interventia echipajelor de descarcerare pentru a scoate cele doua trupuri din fiarele masinii zdrobite. Unul dintre barbatii decedati, pasagerul, avea cinci copii, cel mai mic de doar un an, iar cel mare de 14 ani.

Politistii au inceput cercetarile si in acest caz, primele informatii aratand ca masina nu era inmatriculata. (V.E.)

Foto: ISU Timis

Leave a Reply