Fostul procuror timisorean Gheorghe Brad, pus sub control judiciar in dosarul vanzarii frauduloase de hoteluri din statiunea Baile Herculane! Decizia Curtii de Apel Timisoara, corectata

Judecatorii Inaltei Curti de Casatie si Justitie au avut nevoie de un ragaz de 24 de ore pentru a se pronunta asupra contestatiei DIICOT in dosarul vanzarilor frauduloase de imobile din statiunea Baile Herculane, in care s-a propus arestarea preventiva a fostului procuror timisorean Gheorghe Brad, actualmente executor judecatoresc, a avocatului Rusu Istrate si a omului de afaceri Alexandru Gavrilescu.


In contextul in care, in aceasta perioada, gratie recursului compensatoriu nasit de ministrul Tudorel Toader, sunt eliberati din inchisori tot felul de criminali si violatori, judecatorii Inaltei Curti au considerat ca nu se impune ocuparea celulelor goale cu intelectualii afacerilor penale, ajunsi in vizorul procurorilor.

Astfel, dupa 24 de ore de cumpanire, instanta de apel a decis punerea sub control judiciar a celor trei inculpati, “amendand”, oarecum, decizia Curtii de Apel Timisoara, care nu luase nicio masura preventiva. Aceasta decizie confirma investigatiile procurorilor DIICOT Caras-Severin, in ciuda glasurilor din Palatul Dicasterial care reclamau pe forumuri, sub protectia anonimatului, represiunea nedreapta si abuzul la care este supus fostul procuror Brad.

Reamintim ca Gheorghe Brad, fost procuror la Parchetul de pe langa Tribunalul Timis, a fost ridicat de mascati, joi dimineata, chiar dintr-o sala de judecata de la Tribunalul Caras-Severin, alaturi de alti membri ai gruparii infractionale care au jefuit patrimoniul statiunii Baile Herculane, si condus la sediul DIICOT in vederea audierii. Acuzatiile vizeaza infractiunile de constituire a unui grup infractional, abuz in serviciu, delapidare, spalare de bani, sustragere de sub sechestru, santaj, inselaciune si distrugere. In seama executorului judecatoresc Gheorghe Brad s-a retinut faptul ca a vandut la preturi derizorii, catre omul de afaceri Alexandru Gavrilescu, mai multe hoteluri aflate sub sechestru judiciar. (G.I.)

One thought on “Fostul procuror timisorean Gheorghe Brad, pus sub control judiciar in dosarul vanzarii frauduloase de hoteluri din statiunea Baile Herculane! Decizia Curtii de Apel Timisoara, corectata

  1. Procuroarea Vranceanu este o profesionista, nu cred ca-si permitea pasi gresiti cu marele si abilul Brad

Leave a Reply