Caras-Severin ia fata Timisului! Tot Guvernul Romaniei vine in Banat. Sedinta Comitetului Executiv al PSD va avea loc, vineri, in statiunea Baile Herculane

In timp ce procurorii DIICOT Caras-Severin se lupta sa salveze din mainile samsarilor cat mai multe hoteluri din Baile Herculane, liderul PSD, Liviu Dragnea, a acceptat propunerea vicepresedintelui de partid, Ioan Mocioalca, de a deplasa in statiunea de pe Cerna tot Guvernul Romaniei.


Un vot de incredere pentru cea mai frumoasa statiune balneoclimaterica din Banat, chiar daca, in aceasta perioada, este intesata de procurori si politisti.

Astfel, vineri, 17 noiembrie, sedinta Comitetului Executiv al PSD va avea loc la Baile Herculane, prilej cu care in Caras-Severin vor veni toti ministrii Guvernului, in frunte cu cei doi vicepremieri si premierul Mihai Tudose. Dupa sedinta CEx, va avea loc o conferinta de presa, urmata de ateliere de lucru la care vor participa sefi de consilii judetene si sefii deconcentratelor din judet. Sedintele de lucru vor fi pe infrastructura, turism si sanatate.

„Pentru mine si Organizatia PSD este onorabil acest lucru, insa cel mai important este faptul ca primarii, sefii deconcentratelor, vor putea sa isi discute problemele ce le au. De asemenea, pot fi discutate probleme din sanatate si turism cu ministrii prezenti, dar si de infrastructura cu vicepremierul Paul Stanescu“, a declarat seful PSD Caras-Severin, Ion Mocioalca. Reamintim ca liderul PSD Caras-Severin nu a fost prezent la sedinta Comitetului Executiv al PSD in care s-a votat excluderea din partid a fostului premier, Sorin Grindeanu. (M.I.)

Leave a Reply