BREAKING NEWS! 5 avocati din Baroul Timis au fost admisi in magistratura, urmand sa fie repartizati la judecatorii sau unitati de parchet din tara    Primarul Nicolae Robu trimite 100 de voluntari de la PNL pe strazile Timisoarei pentru a-i raporta problemele cu care se confrunta cetatenii     Asociatia pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului Timis a achizitionat o ambarcatiune cu 10 locuri, care a costat 20.000 de euro, cu care se vor face plimbari gratuite pe lacul Surduc     C.D. Loga, Informatica, Pedagogic si Colegiul Banatean, topul liceelor din Timisoara unde s-a intrat cu cele mai mari medii la admitere (intre 9,59 si 9,15)    Nicolae Robu isi ridica singur mingea la fileu si spune ca, in PNL, exista o regula ca primarii in functie sa fie propusi si sustinuti pentru un nou mandat     Accident mortal pe DN6, in apropiere de Gavojdia, dupa ce un barbat a intrat in coliziune cu un camion condus de un sofer care avea o alcoolemie 1,28 mg/l

Pedeapsa simbolica! O judecatoare a fost condamnata la doar 2 ani de inchisoare, dupa ce a ucis o persoana pe trecerea de pietoni

Un magistrat cu rang de curte de apel, care a fost trimisa in judecata sub acuzatia de ucidere din culpa, a fost tratat cu o blandete solidara de colegii sai magistrati, primind o pedepasa aproape simbolica.

Dupa aproape trei ani si jumatate de la comiterea unui accident rutier pe trecerea de pietoni, in urma caruia victima a decedat, Cristina Gherghina Nicoara, fosta vicepresedinta a Curtii de Apel Alba Iulia, a fost condamnata la doar 2 ani de inchisoare, cu suspendare, si efectuarea unui numar de 80 de zile de munca neremunerata in folosul comunitatii.

De asemenea, instanta a obligat-o la plata sumei de 7.912,76 lei, reprezentand cheltuieli de spitalizare solicitate de partea civila Spitalul Judetean de Urgenta Alba Iulia.

Judecatorii Curtii de Apel Cluj au ignorat circumstantele agravante ale faptei penale, in conditiile in care victima a fost accidentata pe trecerea de pietoni, astfel ca au tratat uciderea din culpa cu mai multa clementa decat o infractiune de furt sau de lovire.

Reamintim ca accidentul s-a petrecut in data de 16 aprilie 2014, in municipiul Alba Iulia, cand Cristina Nicoara, aflata la volanul unui Opel, a lovit un barbat in varsta de 69 de ani, care traversa strada pe o trecere de pietoni.

Potrivit politistilor, judecatoarea nu a acordat prioritate pietonului, care traversa printr-un loc marcat si semnalizat corespunzator. Victima a suferit un politraumatism si a fost transportata la spital in coma de gradul II, unde a decedat. In urma acestei condamnari, Cristina Gherghina Nicoara va fi exclusa din magistratura. (G.I.)

7 Responses to Pedeapsa simbolica! O judecatoare a fost condamnata la doar 2 ani de inchisoare, dupa ce a ucis o persoana pe trecerea de pietoni

 1. Tepes Voda says:

  “Toţi oamenii sunt egali, dar unii oameni sunt mai egali decât alţii” – George Orwell în ‘Ferma Animalelor’.
  Daca victima ar fi fost magistrat, procuror sau general, tot cu suspendare ar fi luat?

 2. NICOLAE says:

  Toate cauzele judecate, de această individă, pe perioada procesuală in care a fost parte, trebuie rejudecate, având în vedere faptul că a fost condamnată.

 3. DRĂGHICI says:

  A omorât un om și a scăpat de pedeapsă pentru că e judecătoare. În România dreptatea e doar o iluzie.

 4. ANTONI says:

  Să facă pușcărie asa cum fac și alții pentru aceiași faptă. Din momentul în care i s-a întocmit dosar penal pentru infracțiunea de omor până la momentul condamnări trebuia suspendată din activitatea de judecător, dar în România pentru unii merge și așa. Magistrații din România fac ce vor ei, chiar și omoară, fără a fi trași la răspundere, ei sunt mai presus de lege.

 5. VALENTIN says:

  A omorât un om pe trecerea de pietoni, urmare aptitudinilor de mare cizma la volan, și a scăpat de pușcărie datorită clemenței colegilor care au judecat-o. Asta da dreptate în România !

 6. Ciulea says:

  Si va face munca..la Primarie , sau Biblioteca..!!!

 7. Gicu says:

  Suspendarea din funcţie şi încetarea funcţiei de judecător şi procuror
  Art. 62
  (1) Judecătorul sau procurorul este suspendat din funcţie în următoarele cazuri:
  a) când a fost pusă în mişcare acţiunea penală împotriva sa prin ordonanţă sau rechizitoriu;

  Din 2014 când rechizitoriul a fost trimis în instanță, judecătoarea trebuia suspendată, dar în România unii sunt mai presus decât legea

Leave a Reply

%d bloggers like this: