REZULTATE FINALE! Judecatoarea Erica Nistor, un nou mandat de presedinte al Curtii de Apel Timisoara. VEZI notele candidatilor

Institutul National al Magistraturii a anuntat rezultatele concursului pentru numirea in functiile de conducere la instantele si unitatile de parchet din tara unde au expirat mandatele fostilor sefi.


Printre functiile scoase la concurs s-a numarat si cea de presedinte al Curtii de Apel Timisoara, care a fost aprig disputata de doi candidati – judecatorii Erica Nistor si Mircea Cretu.

Dupa ce a castigat prima confruntare, respectiv proba scrisa, unde a fost notat cu 9,40, fata de 9,20 contracandidata sa, Mircea Cretu a pierdut dramatic in partea finala a concursului.

Proiectul sau referitor la exercitarea atributiilor specifice functiei de presedinte al Curtii de Apel Timisoara a fost evaluat cu atentie de membrii comisiei de examinare, care a au decis ca nu pot da o nota mai mare de 7,53, in timp ce proiectul prezentat de Erica Nistor a primit nota maxima, 10.

Asadar, cu un scor de 9,60 la 8,45, Erica Nistor a castigat competitia organizata de INM si si-a adjudecat un nou mandat de presedinte, al doilea, in fruntea Curtii de Apel Timisoara.

Un efort concurential de aproape 3 luni, pentru care merita toate felicitarile. Candidatii la functiile de vicepresedinti, judecatorii Parvulescu Pusa Carmen si Florea Marinel Dumitru, au obtinut notele 9,65 (proiect) – 9,18 (lucrare scrisa), respectiv 6,00 – 9,00.

De asemenea, merita felicitata si judecatoarea Adriana Stoicescu, care a concurat solitar pentru presedintia Tribunalului Timis si a obtinut un nou mandat. Dupa un 8,60 la proba scrisa, a revenit in forta cu proiectul de management, convingand juriul sa-i acorde nota maxima. (G.I.)

UPDATE! “Pentru o informare corecta a cititorilor Impact Press, mentionam ca ordinea probelor la acest concurs organizat de INM, in perioada 22 septembrie – 19 decembrie, a fost urmatoarea: intai, testul psihologic, apoi prezentarea si sustinerea proiectului referitor la exercitarea atributiilor specifice functiei de conducere vizate si, ultima proba, testul grila, unde au fost testate cunostintele teoretice ale candidatilor. Asadar, ultima proba a concursului, sustinuta in 4 decembrie, a fost testarea scrisa privind managementul-comunicarea si resursele umane”, ne-a atentionat judecatorul Cristian Pup, purtatorul de cuvant al Curtii de Apel Timisoara.

2 thoughts on “REZULTATE FINALE! Judecatoarea Erica Nistor, un nou mandat de presedinte al Curtii de Apel Timisoara. VEZI notele candidatilor

  1. @portarul: nici nu-ti dai seama cat esti de anal…fabet! Intr-un singur rand ai facut doua greseli de ortografie…esti persoana cu dizabilitati(psihice) sau esti beat continuu?

Leave a Reply