BREAKING NEWS! Directoarea Colegiul National Pedagogic „Carmen Sylva” din Timisoara, Olimpia Cirimpei, schimbata din functie, in urma unor acuzatii cu tenta penala cercetate si de Corpul de control al Ministrului Educatiei    Covaci Roberto, 25 de ani, tigan cu domiciliul in Germania, a fost retinut de politistii din Timisoara, fiind suspectat ca a incendiat un imobil din Piata Traian    Politistii locali din Timisoara sunt antrenati de maestrul Hazan Koby, fost politist in Israel, in tehnicile de interventie si autoaparare     Asociatia Pro Infrastructura cere deschiderea circulatiei pe Lotul 3 al autostrazii Lugoj-Deva, de 21 de kilometri, de la Ilia la Holdea, unde s-au descoperit lucrari neconforme, iar ministrul a decis sa acorde un termen de 10 zile pentru repararea disfunctionalitatilor    Lica Dolga, bateristul trupei Bega Blues Band a murit, ieri, la varsta de 64 de ani, din cauza unui cancer la pancreas     Judetele Cluj, Timis si Ilfov, in topul puterii de cumparare din Romania, la polul opus fiind Botosani, Vaslui, Calarasi si Giurgiu

PE SURSE! Avansari spectaculoase in functie la Politia Timis. VEZI cine este noul sef de Cabinet si de ce se reclama faptul ca fostii jandarmi acapareaza tot mai multe fotolii de decizie

Avansarea comisarului sef Aurel Scornea in functia de inspector sef adjunct al Inspectoratul Judetean de Politie Timis a dat startul unor permutari spectaculoase de ofiteri pe fotoliile importante, de decizie, din conducerea politiei timisene.

In primul rand, camaradul de nadejde al noului inspector sef adjunct, comisarul sef Traian Tatar, a fost imputernicit la sefia Serviciului Cabinet, unul dintre compartimentele strategice din organigrama Politiei Timis, de unde tocmai a plecat Aurel Scornea.

Ce au in comun cei doi ofiteri de politie? Ambii au lucrat la Jandarmeria Romana si au fost transferati la Politia Timis la inceputul anului 2006, pe vremea mandatului de inspector sef al colonelului Cristinn Lepadat.

Ambii au fost oamenii de incredere al fostului sef al Politiei Timis, comisarul sef Sandel Palade, actualmente pensionar MAI, care i-a numit in functii de conducere extrem de importante, cu mare greutate in munca de politie, respectiv la Serviciul Cabinet si la Biroul de Control Intern.

Tot in vremea “protectoratului” asigurat de Sandel Palade, sotia lui Aurel Scornea, comisarul sef Mihaela Scornea, a fost detasata de la Serviciul Economic la Serviciul Judetean Anticoruptie Timis (DGA), unde in prezent detine functia de sef.

De asemenea, tot la vremea respectiva, sotia lui Traian Tatar, Silvia Tatar, a fost avansata la Unitatea Teritoriala de Analiza a Informatiilor Timis (UTAI), unde se proceseaza mai toate informatiile cu caracter clasificat cu care lucreaza politistii sau care vin pe filiera SIPI.

Revenind la avansarile spectaculoase din ultimile zile, sa mai spunem ca la conducerea Biroului Control Intern a ramas comisarul Artur Vadrariu, subcomisarul Ionel Iacobescu a fost luat din fruntea Sectiei 3 Politie si instalat in functia de adjunct al sefului Politiei Municipiului Timisoara, in locul sau, la Sectia 3, a fost trimis comisarul sef Caius Spatar, in timp ce Pintea Ciprian Cornel, fost sef la Centrul de Retinere si Arestare Preventiva a fost detasat in functia de sef adjunct la Sectia 5 Politie.

Din cauza acuzatiilor de mituire si a violentelor provocate, in ultima vreme, de clanurile tiganesti din Lugoj, deocamdata nu s-a reusit numirea unui ofiter de incredere in fruntea Politiei Municipiului Lugoj, astfel ca aceasta functie a fost scoasa la concurs. (V.E.)

6 Responses to PE SURSE! Avansari spectaculoase in functie la Politia Timis. VEZI cine este noul sef de Cabinet si de ce se reclama faptul ca fostii jandarmi acapareaza tot mai multe fotolii de decizie

 1. Cornel says:

  Decat inginer in service,mai bine din jandarmerie !

  • Nea Lica says:

   Cornele simt ca si tu ai in suflet uniforma “bleu gendarme”…nu era mai bine un politist de cariera care sa fi prins si ceva hoti in cariera? ca de astia care cunosc hotii de la tv (eventual din arest in cazul lui Richard Tatar) ne-am cam saturat!

  • A 3 says:

   Domn Traian esti nr.1 in IPJ TIMIS ! Joseph du Tremblay pentru ultimii inspectori sefi!Stima

 2. Nea Gica says:

  O alegere inteleapta. Sigur nu a gandit-o nea Cornea, ca-l depaseste.. Baiatul asta, nea Traian, e si pregatit , e si de caracter. A fost folosit pe post de joker in multe pozitii cheie si s-a descurcat de minune. Jos palaria pentru el. Tratati-l cu respect ca merita….
  Cu tanti silvia insa, lasati-o mai usor, ca-i nevinovata saraca….
  In ceea ce-l priveste pe nea Cornea, isi expunea zilele trecute , pe holuri, planul managerial…. poate n-ar fi lipsit de interes pentru media , sa i-l solicite, eventual sa-l si dezbata punctual.
  Sigur ar putea candida cu el, la premiul Puli-tzer, la categoria comedy XXL.

  • Nea Lica says:

   @Nea Gica…sper ca sub pseudonimul tau nu se ascunde nea Gica Popescu…fostul inspector sef PENAL al ipj Timis….daca da, sunt de inteles laudele aduse fostului tau tzutzar de pe vremea cand primeai “televizoare de firma cu diagonala mare” de la ofiteri din inspectorat….in rest, sa auzim numai de bine!

   • Nea Gica says:

    Mai nea Lica, observ ca vorbeste invidia in matale. Te-am citit ca esti frustrat. Functii n-ai avut, televizoare n-ai primit (poate le-ai fi luat daca ti le-ar fi oferit cineva).
    Nea Traian a demonstrat de atatea ori ce inseamna sa fi om, sa fi profi, sa ai onoare sau sa pui serviciul inaintea familiei. Sa-ti confirme tanti silvia…. dar probabil este peste puterea ta de a intelege. Ia adu-ti aminte cum intrara pirandele in vrie cand a preluat postul la Lugoj…. si exemplele pot continua … cum se stopara ciordelile la arest pe vremea lui…. sau cum cum si-a imbunatatit bic-ul performantele in ultima perioada.
    Si inca ceva : eu nu sunt ala de zici matale, nu sunt deloc penal, nu am avantaje daca laud pe cineva, iar televizorul nu avu diagonala chiar asa de mare, sa ne fie clar.

Leave a Reply

%d bloggers like this: