BREAKING NEWS! Toni Grebla, secretarul general al Guvernului, este mentionat intr-o declaratie a liderului tiganilor din Lugoj, Iulian Bot, ca fiind cel care a contribuit la numirea comisarului sef Sorin Muntean in functia de inspector sef al IPJ Timis     Domul Catolic din Piata Unirii, Timisoara, urmeaza sa fie inchis pentru public, din 28 ianuarie 2019 pana la 1 iulie 2020, din cauza unor lucrari masive de restaurare evaluate la peste 4 milioane de euro    Luptatori din cadrul Serviciului pentru Actiuni Speciale al IPJ Timis au descins, miercuri dimineata, la domiciliile unor braconieri din Timisoara, Jebel, Liebling si Chisoda, unde au descoperit arme si munitie letala     Organizatorii Diskoteka Festival au descoperit o metoda inedita de promovare: au lipit afise ilegal prin Timisoara, gest sanctionat de Politia Locala cu amenzi in valoare de 7.000 de lei     Facebook este considerat noua tigara a epocii moderne. "Da dependenta, nu este buna pentru tine si sunt oameni care incearca sa te faca sa o folosesti"     Meteorologii au emis o avertizare de cod galben pentru ploi, lapovita, ninsori si viscol, de joi dimineata pana vineri la ora 14, printre judetele afectate fiind si o parte din Banat

PE SURSE! Avansari spectaculoase in functie la Politia Timis. VEZI cine este noul sef de Cabinet si de ce se reclama faptul ca fostii jandarmi acapareaza tot mai multe fotolii de decizie

Avansarea comisarului sef Aurel Scornea in functia de inspector sef adjunct al Inspectoratul Judetean de Politie Timis a dat startul unor permutari spectaculoase de ofiteri pe fotoliile importante, de decizie, din conducerea politiei timisene.

In primul rand, camaradul de nadejde al noului inspector sef adjunct, comisarul sef Traian Tatar, a fost imputernicit la sefia Serviciului Cabinet, unul dintre compartimentele strategice din organigrama Politiei Timis, de unde tocmai a plecat Aurel Scornea.

Ce au in comun cei doi ofiteri de politie? Ambii au lucrat la Jandarmeria Romana si au fost transferati la Politia Timis la inceputul anului 2006, pe vremea mandatului de inspector sef al colonelului Cristinn Lepadat.

Ambii au fost oamenii de incredere al fostului sef al Politiei Timis, comisarul sef Sandel Palade, actualmente pensionar MAI, care i-a numit in functii de conducere extrem de importante, cu mare greutate in munca de politie, respectiv la Serviciul Cabinet si la Biroul de Control Intern.

Tot in vremea “protectoratului” asigurat de Sandel Palade, sotia lui Aurel Scornea, comisarul sef Mihaela Scornea, a fost detasata de la Serviciul Economic la Serviciul Judetean Anticoruptie Timis (DGA), unde in prezent detine functia de sef.

De asemenea, tot la vremea respectiva, sotia lui Traian Tatar, Silvia Tatar, a fost avansata la Unitatea Teritoriala de Analiza a Informatiilor Timis (UTAI), unde se proceseaza mai toate informatiile cu caracter clasificat cu care lucreaza politistii sau care vin pe filiera SIPI.

Revenind la avansarile spectaculoase din ultimile zile, sa mai spunem ca la conducerea Biroului Control Intern a ramas comisarul Artur Vadrariu, subcomisarul Ionel Iacobescu a fost luat din fruntea Sectiei 3 Politie si instalat in functia de adjunct al sefului Politiei Municipiului Timisoara, in locul sau, la Sectia 3, a fost trimis comisarul sef Caius Spatar, in timp ce Pintea Ciprian Cornel, fost sef la Centrul de Retinere si Arestare Preventiva a fost detasat in functia de sef adjunct la Sectia 5 Politie.

Din cauza acuzatiilor de mituire si a violentelor provocate, in ultima vreme, de clanurile tiganesti din Lugoj, deocamdata nu s-a reusit numirea unui ofiter de incredere in fruntea Politiei Municipiului Lugoj, astfel ca aceasta functie a fost scoasa la concurs. (V.E.)

6 Responses to PE SURSE! Avansari spectaculoase in functie la Politia Timis. VEZI cine este noul sef de Cabinet si de ce se reclama faptul ca fostii jandarmi acapareaza tot mai multe fotolii de decizie

 1. Cornel says:

  Decat inginer in service,mai bine din jandarmerie !

  • Nea Lica says:

   Cornele simt ca si tu ai in suflet uniforma “bleu gendarme”…nu era mai bine un politist de cariera care sa fi prins si ceva hoti in cariera? ca de astia care cunosc hotii de la tv (eventual din arest in cazul lui Richard Tatar) ne-am cam saturat!

  • A 3 says:

   Domn Traian esti nr.1 in IPJ TIMIS ! Joseph du Tremblay pentru ultimii inspectori sefi!Stima

 2. Nea Gica says:

  O alegere inteleapta. Sigur nu a gandit-o nea Cornea, ca-l depaseste.. Baiatul asta, nea Traian, e si pregatit , e si de caracter. A fost folosit pe post de joker in multe pozitii cheie si s-a descurcat de minune. Jos palaria pentru el. Tratati-l cu respect ca merita….
  Cu tanti silvia insa, lasati-o mai usor, ca-i nevinovata saraca….
  In ceea ce-l priveste pe nea Cornea, isi expunea zilele trecute , pe holuri, planul managerial…. poate n-ar fi lipsit de interes pentru media , sa i-l solicite, eventual sa-l si dezbata punctual.
  Sigur ar putea candida cu el, la premiul Puli-tzer, la categoria comedy XXL.

  • Nea Lica says:

   @Nea Gica…sper ca sub pseudonimul tau nu se ascunde nea Gica Popescu…fostul inspector sef PENAL al ipj Timis….daca da, sunt de inteles laudele aduse fostului tau tzutzar de pe vremea cand primeai “televizoare de firma cu diagonala mare” de la ofiteri din inspectorat….in rest, sa auzim numai de bine!

   • Nea Gica says:

    Mai nea Lica, observ ca vorbeste invidia in matale. Te-am citit ca esti frustrat. Functii n-ai avut, televizoare n-ai primit (poate le-ai fi luat daca ti le-ar fi oferit cineva).
    Nea Traian a demonstrat de atatea ori ce inseamna sa fi om, sa fi profi, sa ai onoare sau sa pui serviciul inaintea familiei. Sa-ti confirme tanti silvia…. dar probabil este peste puterea ta de a intelege. Ia adu-ti aminte cum intrara pirandele in vrie cand a preluat postul la Lugoj…. si exemplele pot continua … cum se stopara ciordelile la arest pe vremea lui…. sau cum cum si-a imbunatatit bic-ul performantele in ultima perioada.
    Si inca ceva : eu nu sunt ala de zici matale, nu sunt deloc penal, nu am avantaje daca laud pe cineva, iar televizorul nu avu diagonala chiar asa de mare, sa ne fie clar.

Leave a Reply

%d bloggers like this: