SOCANT! O judecatoare de pe un complet de Penal a incercat sa se sinucida. Magistratul a baut o substanta otravitoare si si-a provocat taieturi grave pe antebrate

Judecatoarea Gabriela Iordache, 45 de ani, fost presedinte al Judecatoriei Pitesti, se afla in stare grava la spital, dupa ce, duminica dimineata, a incercat sa se sinucida.


Magistratul a ingerat o substanta otravitoare, cel mai probabil – detartrant, dupa care a incercat sa-si provoace leziuni grave la nivelul bratelor cu un corp taietor. 

Gabriela Iordache a fost gasita lesinata de catre sotul sau, executorul judecatoresc Ion Iordache, in jurul orei 5 dimineata, in casa din orasul Stefanesti, in care cei doi locuiesc alaturi de cele doua fiice. A sunat la 112 si a anuntat ca sotia sa a incercat sa se sinucida, iar un echipaj medical de la Ambulanta s-a deplasat urgent la fata locului.

Femeia prezenta taieturi pe antebrate si arsuri interne, provocate de ingerarea unei substante initial necunoscute. A fost transportata in stare grava la Spitalul Judetean de Urgenta Pitesti si internata in Sectia Anestezie-Terapie Intensiva, medicii luand in calcul sa o transfere la Spitalul Floreasca din Bucuresti.

Din primele informatii, femeia a lasat familiei un bilet de adio, in care nu-si explica gestul sinucigas, ci isi exprima doar increderea in sotul sau, ca va fi tare şi va avea grijă de cele doua fiice. Deocamdata, nu se cunosc cauzele tentativei de suicid, insa in ultimele luni magistratul a fost vazut foarte abatut.

Cu o experienta de peste 15 ani in magistratura, Gabriela Iordache a fost presedintele Judecatoriei Pitesti timp de peste cinci luni, intre 20 martie si 1 septembrie 2014, anterior detinand functia de vicepresedinte timp de mai multi ani. In prezent, Gabriela Iordache este judecator la sectia penala a Judecatoriei Pitesti. (V.E.)

Leave a Reply