Scandalul brosei de aur! “Nu sunt inamicul lui Malin Bot! Nu am niciun interes sa ma lupt cu oameni din aceeasi tabara”, spune jurnalista #rezist din Teleorman, Carmen Dumitrescu

Certata si injurata in sute de comentarii online, dupa ce a indraznit sa critice disponibilitatea protestatarului Malin Bot de a primi cadouri scumpe de la sustinatorii miscarii #rezist, inclusiv o insigna din aur, jurnalista Carmen Dumitrescu (foto), de la ziarul Liber in Teleorman, a decis sa bata in retragere.


Nu pentru ca n-ar avea resurse sa reziste in aceasta disputa surda declansata pe retelele de socializare, ci pentru ca, paradoxal pentru toata povestea, se afla de aceeasi parte a baricadei in lupta impotriva coruptiei…

“Eu nu sunt inamicul lui Malin! Nu vreau sa fac circ. Nu imi place, nu e stilul meu. Si ne afecteaza cauza. L-am apreciat cand a fost de apreciat. Eu am postat o opinie personala pe pagina mea personala. Sunt suparata pe cei care mi-au preluat mie postarea si m-au expus la mizerie. Eu nefiind vedeta si nedorindu-mi sa devin. Vreau sa fie clar ca am fost foarte afectata de modul in care mi-a fost exploatata o postare personala. Nu am niciun interes si nici o nevoie sa ma lupt cu oameni din aceeasi tabara. Daca ati fi locuit aici, si dumneavoastra ati fi fost plin de revolta. Pentru ca nici nu iti poti imagina ce e in Teleorman pana nu traiesti aici”, ne-a declarat Carmen Dumitrescu.

De altfel, intr-o alta postare pe pagina personala de Facebook, jurnalista #rezist din Teleorman dezvaluie ce inseamna sa fiind independent, sa faci presa libera intr-un judet controlat de Liviu Dragnea.

“Cineva care are abilitatea de a transforma convingerile in aur scrie despre mine, fara a avea cea mai mica idee despre ce inseamna lupta adevarata. Zice acel cineva ca eu nu as rezista doua minute in pielea lui.

Pai sunt extrem de curioasa daca respectivul ar rezista mai mult de doua minute in pielea unui om care striga despre Dragnea ca e hot la poarta propriului conac. De ani intregi. Bine, probabil asta inseamna sa fii “cartita lui Dragnea”.

Iar ziarul Liber in Teleorman, configurat sub steagul unor convingeri proprii, legate de faptul ca hotii nu trebuie sa devina baroni, scrie de ani intregi despre neregulile pesediste. In timp ce jurnalistii lui fac, practic, voluntariat.

Caci in judetul lui Dragnea ori canti ode stapanului, ori mori de foame. Dar de unde sa stie acel cineva toate acestea? El stie sa catalogheze oameni fara sa-i cunoasca si sa spuna despre ei mizerii. Eu atat ii spun domnului cu brosa de aur: e o tara libera.

Dreptul de a avea pareri despre ceilalti e garantat. Acum eu nu sunt responsabila pentru ca anumite site-uri imi preiau opiniile personale. Dar stiu ca lupta impotriva coruptiei e esentiala acum. Insa lupta trebuie sa fie autentica. Sa fie despre convingeri. Nu despre cum iesi in fata. Nu despre cati te aud ca tipi. Ci despre cat faci in patratica ta pentru ca Raul sa nu triumfe”. (G.I.)

 

Leave a Reply