EXPLOZIV! Trei agenti de la Politia Rutiera Timisoara, dosar penal pentru purtare abuziva in baza unei inregistrari video laudative publicate pe Youtube

Un conducator auto care s-a trezit pus la pamant si incatusat de agentii de la Politia Rutiera, pe o strada din Timisoara, dupa ce s-a revoltat ca este filmat de un cameraman clandestin, s-a adresat Parchetului cu o plangere penala, in care a reclamat purtarea abuziva a oamenilor legii.


Dosarul 73/P/2016 a fost intrumentat de procurorii Parchetului de pe langa Curtea de Apel Timisoara, care au stabilit ca Spatar Alexandru Madalin, Radu Florin Nicolae si Toia Razvan Ioan nu s-ar face vinovati de purtare abuziva, conform articolului 296 Cod Penal, astfel ca au emis o ordonanta de clasare. Surpriza maxima a venit de la judecatorii Curtii de Apel Timisoara, care au solutionat plangerea victimei impotriva solutiei dispusa de procurori.

“Admite plangerea formulata de catre petentul Crisan Ioan Nicolae, impotriva Ordonantei de clasare a cauzei dispusa de Parchetul de pe langa Curtea de Apel Timisoara. Desfiinteaza Ordonanta de clasare si trimite cauza la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Timisoara in vederea completarii urmaririi penale cu privire la infractiunea de purtare abuziva reclamata a fi savarsita de intimatii Spatar Alexandru Madalin, Radu Florin Nicolae si Toia Razvan Ioan”, se mentioneaza in Hotararea nr. 3927, pronuntata in camera de consiliu, la data de 18.11.2016.

Ca o ciudata ironie a sortii, agentul-reportofon de pe strazile Timisoarei, aflat pe primele locuri in topul national al amenzilor rutiere, martor si in dosarul coruptiei din Politia Timis, risca trimiterea in judecata si o eventuala condamnare tocmai pe baza unei inregistrari video lansata pe Youtube, in care  profesionalismul este umbrit de nuantele purtarii abuzive… (Vlad Enciu)

Leave a Reply