Medicul Dorel Sandesc, amenintat cu moartea dupa accidentul din Giroc! VEZI cine a scos un pistol si a fost la un pas sa provoace o tragedie

Medicul Dorel Sandesc, seful seful Sectiei ATI de la Spitalul Judetean Timisoara, a trecut prin momente cumplite dupa accidentul pe care l-a provocat, luni, in localitatea Giroc, soldat cu ranirea grava a patroanei hotelului Trio, femeia de afaceri Ofelia Marincu.


Desi a realizat, imediat, gravitatea situatie si a sarit – pana la sosirea ambulantei – sa acorde ajutor de specialitatea celor trei victime din autoturismul Dacia Logan, lovit in plin la o intersectie din comuna, Dorel Sandesc a fost la un pas sa fie nenorocit de fratele victimei, Petrica Petcu, politist examinator la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor Timis.

Disperarea care l-a cuprins in momentul in care si-a vazut sora in mormanul de fiare, l-a infuriat atat de tare pe Macu, cum i se mai spune agentului de politie, incat n-a ezitat sa scoata pistolul din dotare, cu gandul la legea talionului.

“L-a amenintat extrem de dur pe doctorul Sandesc, care se straduia sa acorde primul-ajutor victimelor, si poate, de disperare si durere, daca nu-l opreau rudele, chiar ar fi tras. Ulterior, dupa ce si-a revenit din tulburare, si-a cerut scuze. Dar, oare, cine si-ar pastra calmul cand isi vede o ruda de sange, o persoana draga, zacand aproape fara viata intr-un morman de fiare? Macu era foarte apropiat de sora sa, au crescut de mici fara tata si erau foarte uniti. Oricum, va spun clar, daca doctorul Dorel Sandesc nu era la fata locului, poate Ofelia era moarta, acum”, ne-a dezvaluit un martor ocular la accidentul de la Giroc.

De altfel, dupa incidentul din comuna de la periferia Timisoarei, seful Sectiei ATI de la Spitalul Judetean se afla in permanenta langa victima, iar aceasta grija a medicului, dar si a celorlalte cadre din spital, solidare cu colegul lor, plus rugaciunile fierbinti din aceste zile, se pare ca au facut minuni. Ofelia Marincu este readusa, treptat, treptat, la viata… (Mara Ion)

 

 

6 thoughts on “Medicul Dorel Sandesc, amenintat cu moartea dupa accidentul din Giroc! VEZI cine a scos un pistol si a fost la un pas sa provoace o tragedie

  1. Cum este posibil ca asemenea oameni instabili psihic sa fie examinatori la traseu si sa decida cine e admis si respins? Daca ei insisi nu se pot controla si nu inteleg conceptul de “accident”? Pai ce facem, ne facem dreptate singuri, asta se promoveaza mai nou la serviciul comunitar de permise? Ar trebui sa fie anchetat si cu siguranta evaluat psihologic acest Petcu. Nu stiam ca examinatorii sunt politisti si poarta arma, de cine se apara, de canditatii scolilor de soferi?

  2. Este posibil ca acest domn sa fie deținător legal de pistol cu glonț ( calitatea de polițist ii da acest drept) , caz in care Serviciul Arme ar trebui sa-i suspende sau sa-i anuleze acest drept. Acest serviciu ar trebui sa analizeze foarte serios acest caz.

  3. Cei mai mari șpăgari la Examinari in Tm, poartă elevul 25 de minute lejer, iar in ultimele 5 minute il zapaceste sa l pice pentru ca nu a dat șpagă! Ca sa bage frica, pică pe rupte sa i creada lumea cei mai duri si corecti, după care iau șpagă pentru cei care vor sa treaca!! DGA doarme, in loc sa infiltreze un colaborator sub acoperire!! Si programarile la fel, nu dai șpagă te programează peste 3 luni!!@

  4. De ce nu vorbeste nimeni despre comportamenul acestui examinator pe timpul examenelor? Ii injura pe candidati chiar inai te de a incepe examenul. Am fost de fata cand ii zicea unei fete ,,te f.. si pre cine ca pre ma-ta am f…t-o”. O nesimtire mai mare nici ca am vazut. Mai nou face lobby pe langa primar la giroc ca sa il mute la politie la giroc. Asta ar mai trebui! Un jegos ordinar si un nesimtit lipsit de cei 7 ani dd acasa. Mi-e scarba ca e platit din bani publici!

  5. Golbane ti-ai facut plinul cu politisti si acum gata nu te mai intereseaza ? Sesiseaza-te din oficiu ca ai posibilitatea .Dolcule nu-i mai vrei pe politisti ? Opinia publica cum va place voua sa spuneti nu va intereseaza .Poate si asta e un pericol pentru opinia publica.

  6. Probabil pe respectivul politist il asteapta un dosar penal pt. folosirea fara drept a armamentului din dotare , sper sa ajunga cat mai repede pe mana procurorilor. Ii urez multa racoare la vara….

Leave a Reply