VIDEO! Spalatorie auto improvizata chiar in fata Filarmonicii “Banatul” Timisoara, pentru ca jeep-ul directorului Ioan Garboni sa fie curatat de praful saharian care a impresurat orasul

Norul de praf saharian care s-a abatut asupra vestului Romaniei, in ultimile zile, se pare ca da mari batai de cap directorului Filarmonicii “Banatul” Timisoara, care, pentru a evita cozile mari de la spalatoriile auto, a decis sa improvizeze una chiar in fata institutiei de cultura pe care o conduce.


Astfel, joi dimineata, jeep-ul personal al maestrului Ioan Coriolan Garboni era frecat cu sarg de femeia de serviciu a institutiei, chiar pe trotuarul bulevardului C.D. Loga nr. 2, scena deplorabila socandu-i, efectiv, pe toti participantii la trafic.

In conditiile in care cladirea Filarmonicii “Banatul” este amplasata vizavi de Primaria Timisoara, iar la etajul intai al Palatului administratiei locale isi are biroul chiar primarul Nicolae Robu, se poate deduce ca improvizatia de mahala a directorului Garboni nu l-a deranjat catusi de putin pe intaiul gospodar al urbei.

Altfel, atent la toate derapajele care ar putea atenta la imaginea viitoarei Capitale a Culturii Europene, Nicolae Robu nu ar fi ezitat sa deschida geamul cabinetului sau pentru a striga la femeia de serviciu ca, pana la sfarsitul saptamanii, asteapta un raport detaliat cu tot ce a facut in dimineata zilei de joi.

In conditiile in care, la alegerile locale din 2016, a primit o donatie de cateva sute de voturi de la maestrul Ioan Garboni, care s-a retras din cursa pentru Primaria Timisoara si si-a sfatuit electoratul sa-l voteze pe actualul primar – ne inchipuim ca Nicolae Robu intelege perfect ca directorul unei importante institutii de cultura din Timisoara nu poate circula cu jeep-ul plin de praf saharian pe strazile pline de istorie ale viitoarei Capitale a Culturii Europene. (Mara Ion)

UPDATE! Politia Locala a aplicat o amenda contraventionala in valoare de 400 de lei femeii de serviciu care a fost surprinsa spaland masina directorului Ioan Garboni in plina strada, chiar vizavi de Primaria Timisoara.

Leave a Reply