1 MAI BUN! Ilie Nastase si Brigitte Sfat, in turneu pe litoral cu show-ul monden “Divortez!”. Cei doi s-au certat ca la usa cortului in holul unui hotel de lux din Mamaia

Spectacolele minivacantei de 1 Mai pe litoralul romanesc au debutat, vineri seara, la Mamaia, cu un show de zile mari pus in scene de un cuplu celebru din showbiz-ul autohton.


Aflati in turneu cu celebrul lor scandal televizat “Divortez!”, care de fiecare data se incheie cu lacrimi, hai acasa si promisiuni ca totul va fi bine, Ilie Nastase si fosta sa sotie, Brigitte, au decis sa-si tina reprezentatia in holul unui hotel de lux, in fata unui public spontan, avid de cancan si limbaj licentios.

De aceasta data, spun martorii, spectacolul a inceput cu o cearta incendiara, aproape autentica, declansata de gestul lui Ilie Nastase, specific sotilor incornorati, care, intr-un moment de neatetie, i-a luat telefonul sotiei pentru a-i verifica mesajele. Aceasta indiscretie a enervat-o la culme pe Brigitte, care si-a intrat rapid in rolul sotiei care a “bagat” divortul si a recitat cu patos mai multe vorbe de ocara la adresa fostului nr. 1 mondial la tenis.

Supararea fostului top model international, care a avut stagii de pregatire si in Penitenciarul Timisoara, a fost accentuata de starea de gelozie permanenta a lui Ilie, zis si Nasty, care in urma cu cateva zile nu a rezistat ispitei si a spart contul de Instagram al fostei si, poate, viitoarei sale sotii nabadaioase.

Persoanele prezente la acest spectacol rocambolesc au declarat, la usa liftului, ca interpretarea celor doi actori a fost una de-a dreptul eclatanta, in conditiile in care Ilie si Brigitte nu au precupetit niciun efort pentru a-si satisface asistenta: s-au alergat, au tipat si s-au balacarit ca la usa cortului pe holurile hotelului de lux, scenele aducand aminte de un spectacol celebru avand ca subiect gelozia, doar ca replica “Desdemona, da-mi batista!” a fost inlocuita cu sloganul conjugal “Ilie, da-mi telefonul”… (Mara Ion)

Leave a Reply