Un politist cercetat penal a fugit de la Parchet si este dat in urmarire nationala! Procurorii intentioneaza sa ceara arestarea in lipsa

Un agent de politie a fost dat in consemn la frontiera si este cautat de procurori, dupa ce a fugit de la Parchetul de pe langa Tribunalul Dolj, unde fusese chemat pentru a fi audiat intr-un dosar penal.


Un tanar din Craiova, Ionut Boceanu, l-a reclamat ca in urma cu doi ani, respectiv in noaptea de 27 spre 28 iulie 2016, impreuna cu alti politisti, l-ar fi luat pe sus si bagat cu forta intr-o masina, l-ar fi dus la sediul IPJ Dolj, unde a fost batut violent, iar mai apoi a fost amenintat sa nu depuna plangere.

Un politist acuzat de purtare abuziva, santaj, instigare la lipsire de libertate si instigare la fals intelectual este de negasit.

Agentul Dorin Petcu a fost chemat la Parchet pentru a fi audiat de procurorul de caz in dosar. Initial, barbatul s-a prezentat la Parchet, unde a precizat ca vorbeste decat in prezenta avocatului sau. Ulterior, agentul a cerut voie sa mearga la masina ca sa-si ia telefonul pentru a suna avocatul, insa s-a urcat in autovehicul si dus a fost.

Procurorii au emis mandat de aducere pe numele sau, care a fost dat la IPJ Dolj pentru a fi pus in executare, au facut demersurile necesare pentru a fi dat in consemn la frontiera si urmeaza sa ceara Tribunalului Dolj arestarea acestuia in lipsa. (V.E.)

Leave a Reply