CULISE POLITICE! Cine sunt primii parlamentari PSD din Timis care vor sari in “barca” lui Victor Ponta? “Ne permitem sa fim selectivi, nu vreau baroni!”

Mai multi parlamentari PSD si-au anuntat public, in ultimile zile, plecarea spre PRO Romania, partidul lui Victor Ponta, Daniel Constantin si Sorin Cimpeanu.


Nu mai putin de 4 parlamentari au parasit deja PSD si, in perioada urmatoare, se anunta si alte transferuri. Cel putin alti 17 parlamentari din PSD ar urma in perioada imediat urmatoare sa isi anunte plecarea spre PRO Romania – ar fi vorba de 6 senatori si 11 deputati.

Unul dintre deputati, Nicolae Banicioiu, fost ministru al Sanatatii, a confirmat, astazi, faptul ca paraseste partidul condus de Liviu Dragnea si se alatura proiectului politic dezvoltat de Victor Ponta.

Surse credibile au dezvaluit ca miscari serioase sunt in aceste zile in filialele PSD din Mehedinti, Caras-Severin, Timisoara, Constanta, Cluj, Brasov si Bucuresti.

“Avand un asa carmaci, care va scufunda PSD-ul ca Titanicul, noi am facut o barca, ce se numeste Pro Romania. Ne permitem sa fim selectivi. Nu vreau baroni, pentru ca m-a durut destul de tare cand a iesit Iohannis cu lista in 2014 si eu trebuia sa ii apar, desi eram de acord cu Iohannis”, a declarat Victor Ponta in cadrul unei conferinte de presa de la Constanta, fostul fief al baronului Radu Mazare.

In aceste conditii, cand in PSD se asteapta cu infrigurare decizia strategica a ICCJ in dosarul angajarilor fictive de la CJ Teleorman, este posibil ca “hemoragia” de parlamentari catre PRO Romania sa ia amploare.

Conform unor surse din PSD, Timisul va intra in aceasta campanie de transferuri, pentru inceput, cu nu mai putin de trei parlamentari. Avand in vedere cine a fost in prim-planul sustinerii lui Sorin Grindeanu in perioada puciului esuat, nu este greu de anticipat cine va trece in barcuta lui Ponta… (Mara Ion)

2 thoughts on “CULISE POLITICE! Cine sunt primii parlamentari PSD din Timis care vor sari in “barca” lui Victor Ponta? “Ne permitem sa fim selectivi, nu vreau baroni!”

  1. hai mai grundeanule fa miscarea fatidica impreuna cu -oamenii premierului – ce zici relocheazate

  2. Da; tata socru, Ilie Sarbu, mare baron de Timis, are loc in noul partid securisto-democrat?

Leave a Reply