SOC! Masina jurnalistului timisorean Dragos Bota, incendiata cu cocktail-uri Molotov! In timp ce ziaristul vorbeste despre un atac de tip mafiot, primarul orasului nu exclude varianta unei inscenari

La aproape doi ani dupa ce a scapat ca prin minune dintr-un atentat pus la cale de persoane necunoscute, care i-au desfacut prezoanele de la una dintre rotile masinii, jurnalistul timisorean Dragos Bota a anuntat ca, in noapte de vineri spre sambata, a fost din nou tinta unei razbunari mafiote.


Mai exact, un autoturism Opel Vectra, purtand insemnele Pressalert, a fost incendiat cu cocktail-uri Molotov – posibil din lotul celor cu care s-a incercat, in urma cu doua zile, si incendierea sediului PSD Timis -, focul fiind observat de un vecin, in jurul orei 2,40, care a sunat la 112.

Pana la sosirea autospecialelor cu apa si spuma si a celor sapte subofiteri de la ISU “Banat”, interiorul masinii a fost distrus in totalitate, iar focul risca sa provoace un dezastru, intrucat in apropiere se afla o teava de distributie a gazului.

“Actiunea din aceasta noapte nu ma face, nicio secunda, sa ma opresc din a-mi face meseria de jurnalist”, si-a luat angajamentul Dragos Bota, convins ca incendierea masinii nu reprezinta altceva decat un mesaj transmis de reprezentanti ai lumii interlope.

Primarul Timisoarei, Nicolae Robu, a luat foc, de asemenea, in momentul in care jurnalistul a incercat sa faca o paralela intre mesaj piromanic si unul dintre consilierii sai.

“Acest personaj cu numele Dragos Bota isi arata mizerabilitatea, inclusiv in aceasta situatie, si incearca sa se victimizeze, incearca sa exploateze aceasta situatie. Nu exclud si alte scenarii pe care nu le pomenesc eu pentru ca am incredere in fortele de cercetare care s-au pus in miscare. Sunt convins ca adevarul va iesi la iveala. Cat de mizerabil trebuie sa fii incat sa pomenesti numele primarului Nicolae Robu, care stie toata lumea ce fel de om este, intr-un astfel de context?”, a comentat edilul Timisoarei, la Antena 3, incidentul extrem de grav petrecut in orasul de pe Bega. (G.I.)

 

 

3 thoughts on “SOC! Masina jurnalistului timisorean Dragos Bota, incendiata cu cocktail-uri Molotov! In timp ce ziaristul vorbeste despre un atac de tip mafiot, primarul orasului nu exclude varianta unei inscenari

  1. Pertinentă afirmația primarului…Din păcate se stie in oras tot mai mult că acest “ziarist” este de fapt un santajist băgat în tot felul de combinații oculte. Acum…își poartă crucea. Oricum il bate Dumnezeu..

  2. Masina era abandonată de mai multă vreme in parcarea blocului, chiar si Botza recunoaste, asa ca hai sa ii plangem de mila ca si o dat singur foc la o epavă numai buna de dus la Rabla!!!
    Sa ne spună cand a mai pornit rabla ultima dată?

  3. Pot sa-ti spun nea Dragose, ca poti sta linistit pentru ca dosarul tau are prioritate, adica va fi solutionat printre primele dupa ce se finalizeaza celelalte , peste 30.000 de AN-uri prioritare, din evidenta. Cica la ipj s-a nascut si o competitie intre profesionisti, coordonata de al 3-lea om din staf si are ca motto ” ba eu vreau sa-i rezolv dosarul”. Totusi, sa sti ca nu mai e ca mai ‘nainte. Cand ordona nea sorin, toti se umezeau… acum insa e mai multa seceta…. Bine e insa ca au prelevat urme, cum auzii,…de laba, e adevarat, dar tot e ceva… Eu zic ca o sa-l identifice pe faptas in mai putin de 2 ani…si pot intui de pe acum ca are mai putin de 14 ani si e cunoscut cu afectiuni psihice. Hai te pup si multa bafta!

Leave a Reply