“Cartita” hotilor de lux din interiorul Politiei Timis, saltata de procurorii DNA! Operatiuni si anchete sifonate pe diferite sume de bani

Dupa o lunga perioada de scotociri in efectivul institutiei si filaje cu investigatori sub acoperire, procurorii DNA Timisoara au reusit sa puna mana pe “cartita” hotilor de lux din interiorul Inspectoratului de Politie al Judetului Timis.


Agentul Adrian Sav, in varsta de 30 de ani, s-a deconspirat in momentul in care a cerut bani de la un suspect cercetat de DIICOT, cu promisiunea ca va interveni pentru obtinerea unei solutii de clasare.

Conform primelor informatii facute publice de anchetatori, acesta ar fi solicitat 10.000 de euro, din care ar fi primit 1.000 de euro si 4.000 de lei.

De numele lui Adrian Sav se leaga esuarea operatiunii de anvergura, din iunie 2017, de retinere a infractorilor care faceau parte din gruparea hotilor de lux care au terorizat Timisoara.

Politistul i-a avertizat, cu o zi inaintea descinderilor, ca urmeaza sa fie “calcati” de mascati, astfel ca membrii gruparii infractionale conduse de Ioan Mihaltan si Adrian Bolbos au avut timp sa dispara de la domicilii. Pentru acest pont, care a distrus munca politistilor si procurorilor intr-un dosar extrem de complex, Adrian Sav ar fi fost recompensat cu suma de 300 de euro.

De altfel, dupa cum apare in dosarul de la DNA, acesta furniza infractorilor informatii din baza de date a politiei si vindea orice secret de serviciu pe sume cuprinse intre 300 de lei si 300 de euro.

A fost retinut pentru luare de mita, divulgare de informatii nedestinate publicului si favorizarea faptuitorului, urmand sa fie prezentat instantei de judecata cu propunere de arestare preventiva. (V.E.)

Sursa foto: pressalert.ro

 

2 thoughts on ““Cartita” hotilor de lux din interiorul Politiei Timis, saltata de procurorii DNA! Operatiuni si anchete sifonate pe diferite sume de bani

  1. Doamne, s-a vandut ieftin, pt 300d euplus 300d lei, gainar:))))….prostu nu.I prost daca nu e si fudul!:))))…

  2. Oare are vreo legătura și cu bătaia tinerilor de lângă urseni și-n Noiembrie 2017?

Leave a Reply